در این مقاله قصد داریم درمورد اینکه لوکال هاست چیست و چه کاربردی هایی داد صحبت کنیم، به طور کلی لوکال هاست یک هاست محلی می باشد که بسیاری از طراحان سایت برای ساخت و طراحی سایت خود از لوکال هاست برای مشاهده نتیجه کد های خود استفاده می کنند. امروزه بسیاری از برنامه نویس ها برای اجرای کد های html، CSS و جاوا اسکریپت از مرور گر های کامپیوتر خود استفاده می کنند اما کد های php و سایر زبان های برنامه نویسی سمت سرور برای اجرا شدن از یک مفسر استفاده می کنند تا بتوانند به صورت کامل اجرا شوند.
برنامه نویس ها برای اجرای زبان های برنامه نویسی تحت سرور نیازمند یک سرور آنلاین یا هاست می باشند که بتوانند پروژه های خود را به خوبی اجرا نمایند، اما این روش هم مشکلات زیادی دارد بنابراین توصیه می شود که از لوکال هاست یا یک فضای میزبانی محلی به جای سرور های آنلاین و هاست استفاده نمایید. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با مفهوم کامل لوکال هاست چیست و چه کاربرد هایی دارد آشنا کنیم تا هر زمان که خواستید از پروژه های خود که با زبان های برنامه نویسی سمت سرور نوشته شده اند، اجرا بگیرید با مشکل مواجه نشوید. پس تا انتهای این مقاله برای بررسی مفهوم لوکال هاست چیست با ما همراه باشید.
لوکال هاست چیست ؟
شاید تا به حال این سوال که لوکال هاست چیست برای شما هم پیش آمده باشد بنابراین در پاسخ به این سوال باید گفت که لوکال هاست یک فضای محلی در کامپیوتر های شخصی می باشد که محیطی شبیه به سرور های آنلاین و هاست را برای ما می تواند شبیه سازی کند. در واقع شما می توانید با نصب لوکال هاست بر روی کامپیوتر شخصیتان یک فضای مشابه با هاست، برای طراحی وب سایت وردپرسی خود داشته باشید.
به طور کلی شما می توانید برای مشاهده وب سایت خود پس از نصب لوکال هاست بر روی سیستم، به آدرس وب هاستینگ لوکال هاست خود در مرورگر مراجعه نمایید، به صورتی که در مرورگر خود عبارت http://localhost را سرچ نمایید. در واقع این آدرس همان آدرس محلی کامپیوتر شما می باشد که به آی پی 127.0.0.1 تنظیم شده است.
اگر بخواهیم به صورت ساده تر معنای لوکال هاست چیست را برای شما توضیح دهیم می توان گفت که لوکال هست یک فضا از سیستم شما می باشد که با استفاده از آن می توانید یک وب سایت وردپرسی را بر روی سیستم خود راه اندازی کنید. اما لازم است بدانید که شما تنها زمانی می توانید کامپیوتر شخصی خود را به یک لوکال هاست تبدیل نمایید که تمامی برنامه های مورد نیاز برای این برنامه را نصب نمایید تا راحت بتوانید به یک هاست محلی دسترسی داشته باشید.
در واقع شما برای اینکه بتوانید یک سری از زبان های برنامه نویسی را بر روی سیستم خود اجرا نمایید بدون اینکه با خطایی مواجه شوید نیازمند یک سرویس میزبانی وب می باشید تا با استفاده از آن بدون هیچ خطایی برنامه های خود را اجرا کنید، به عنوان مثال زبان برنامه نویسی php برای اجرا شدن نیازمند دسترسی هایی از طرف یک سری از برنامه ها می باشد.
در بیشتر مواقع لوکال هاست برای مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که شما نخواهید هزینه های زیادی را برای راه اندازی و ایجاد یک وب سایت صرف نمایید. به عنوان مثال از لوکال هاست برای انجام برخی از پروژه های دانشجویی و یا راه اندازی یک سایت تستی و طراحی سایت هایی که ارزش بالایی ندارند و کاربر قصد ندارد هزینه اضافه ای برای آن پرداخت کند از لوکال هاست استفاده می شود چون در این موارد لوکال هاست می تواند به عنوان یک هاست محلی به جای هاست های لینوکسی و ویندوز استفاده شود.
امروزه اکثر کاربرانی که قصد دارند یک سایت آزمایشی ایجاد کنند از لوکال هاست استفاده می کنند، در واقع لوکال هاست زمانی که به اینترنت متصل باشد به خوبی می تواند از وب سایت شما پشتیبانی کند.
به طور کلی نصب لوکال هاست و ایجاد یک وب سایت آزمایشی برای افرادی که می خواهند تازه شروع به کار طراحی سایت بکنند بهترین گزینه می باشد و به کمک آن می توانید در آینده یک سایت حرفه ای را طراحی نمایید.
بنابراین شما می توانید با نصب و راه اندازی لوکال هاست با کمترین هزینه ممکن کار طراحی سایت خود را شروع کنید، در ادامه این مقاله قصد داریم به توضیح بیشتر در رابطه با سوال لوکال هاست چیست بپردازیم و مزایای استفاده از آن را برای شما بیان کنیم.
مزایای استفاده از لوکال هاست چیست ؟
لوکال هاست یک سایت محلی می باشد که امروزه برای ایجاد سایت های آزمایشی مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی لوکال هاست یک هاست محلی می باشد که استفاده از آن شامل مزایایی می شود که در ادامه این مزایا را برای شما توضیح داده ایم.
- رایگان بودن: لوکال هاست یک برنامه کاملا رایگان می باشد و شما برای نصب آن نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای ندارید.
- نیازی به اینترنت ندارد: یکی از قابلیت های لوکال هاست شبیه سازی کردن هاست در کامپیوتر شما می باشد، بنابراین شما دیگر نیازی به اینترنت ندارید که همین امر سبب صرفه جویی در هزینه می باشد.
- صرفه جویی زمان: استفاده از لوکال هاست به دلیل اینکه نسبت به هاست در دسترس تر می باشد باعث صرفه جویی در زمان شما می شود و دیگر نیازی نیست که زمان زیادی را برای اتصال هاست و دامنه خود بگذارید، در واقع در یک زمان کوتاه می توانید کار های خود را پیش ببرید.
- سرعت بالای لوکال هاست: شما با استفاده از لوکال هاست دیگر محدودیتی در سرعت نخواهید داشت، در واقع چون فقط شما از لوکال در حال استفاده هستید دیگر محدودیت سرعت در هاست اشتراکی و کم شدن سرعت اینترنت ندارید.
- داشتن رابط کاربری عالی: لوکال هاست از یک رابط کاربری عالی برخور دار می باشد و کار کردن با آن برای همه کاربران بسیار راحت است، همچنین همه برنامه هایی که با لوکال هاست طراحی شده اند دارای رابط کاربری خوبی می باشند.
- امنیت بالا در لوکال هاست: لوکال هاست به دلیل اینکه در کامپیوتر شخصی شما اجرا می شود از امنیت بالایی برخور دار می باشد و اطلاعات شما حفظ می شوند.
- عدم مشاهده کاربران تا زمان آماده سازی سایت: کاربران شما تا زمانی که کار طراحی سایت به اتمام نرسد قادر به مشاهده سایت نیستند و همچنین زمانی که شما در حال انجام تغییرات بر روی سایت هستید کسی تغییرات را مشاهده نخواهد کرد.
- عدم وجود محدودیت های هاست اشتراکی: در لوکال هاست دیگر محدودیت های هاست اشتراکی وجود ندارد به عنوان مثال در هاست های اشتراکی شما محدودیت هایی در پهنای باند، حجم آپلود و مموری تخصصی داده شده را دارید اما در لوکال این موارد وجود ندارند و می توانید منابع مورد نیاز را به هاست خود اختصاص دهید.
در بخش بالا به بررسی مزایای لوکال هاست پرداختیم و ویژگی های هر یک را برای شما توضیح دادیم، بنابراین شما با در نظر گرفتن مفهوم اینکه لوکال هاست چیست و چه تفاوت هایی با هاست دارد می توانید به راحتی لوکال هاست را بر روی سیستم خود نصب کنید و با استفاده از آن برای خود یک سایت حرفه ای را طراحی نمایید. در بخش بعدی مقاله به بررسی کامل اینکه لوکال هاست چیست و چه تفاوت هایی با هاست دارد پرداخته ایم.
تفاوت هاست و لوکال هاست چیست ؟
به طور کلی هاست و لوکال هاست تفاوت هایی با یکدیگر دارند و هر یک شامل مزایا و معایبی می باشند. همان طور که در بخش بالا برای شما توضیح دادیم لوکال هاست یک هات محلی می باشد که در نزیکی شما و بر روی کامپیوتر شخصی شما قرار دارد اما هاست در یک دنیای اینترنتی قرار گرفته است و دسترسی به آن تقریبا کار راحتی نیست.
بنابراین اگر شما قصد دارید سیستم خود را به یک هاست محلی تبدیل کنید می توانید از نرم افزار هایی چون xampp یا wamp استفاده کنید، این دو نرم افزار جزو محبوب ترین و بهترین نرم افزار ها در بین کاربران برای استفاده از هاست های محلی می باشند که می توانید از آنها برای شبیه سازی هاست استفاده نمایید که کار کردن با هر دو آنها بسیار ساده می باشد.
امروزه استفاده کردن از لوکال هاست به جای هاست مزایای بسیار زیادی برای مدیر سایت و طراح سایت دارد و معمولا همه افرادی که تجربه کافی ندارند هم می توانند از این شبیه ساز استفاده کنند و به صورت آزمایشی یک سایت برای خود طراحی نمایند و تغییرات مورد نظر خود را بر روی آن اعمال نمایند. اما نکته مهمی که در رابطه با لوکال هاست وجود دارد امنیت بسیار بالای آن می باشد که همین ویژگی سبب محبوبیت آن شده است.
بنابراین اگر قصد دارید یک سایت طراحی کنید و هزینه کمتری بابت آن صرف نمایید می توانید از لوکال هاست استفاده کنید وگرنه باید هزینه زیادی را صرف خرید هاست کنید، اما دقت داشته باشید که خرید یک هاست هم کار ساده ای نمی باشد و شما برای انتخاب یک هاست باید نکات زیادی را رعایت نمایید مخصوصا اینکه هاست ها ویژگی های مختلفی نسبت به هم دارند و از آنها برای طراحی سایت های مختلف استفاده می شود.
اما هاست نسبت به معایبی که دارد مزایایی را هم شامل می شود به عنوان مثال شما در هاست می توانید اتصال اینترنت را مشاهده کنید در صورتی که در لوکال هاست این قابلیت قابل مشاهده نمی باشد. در واقع هاست ها بر روی یک سرور قرار می گیرند که دارای یک نظم می باشند و می توانند به راحتی سایت شما را میزبانی کنند.
در کل استفاده از لوکال هاست برای مواقعی که سایت شما آزمایشی می باشد و نمی خواهید هزینه زیادی بابت خرید هاست بپردازید مناسب می باشد اما برای اینکه سایت شما بر روی اینترنت قرار داشته باشد و کاربرانی داشته باشید باید از هاست استفاده نمایید. در بخش بالا به اینکه تفاوت هاست و لوکال هاست چیست پرداختیم، در بخش بعدی توضیحاتی در رابطه با نصب و فعال سازی آن برای شما ارائه خواهیم کرد تا به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید.
مفهوم کلی لوکال هاست چیست ؟
در واقع افرادی که یک طراح سایت حرفه ای می باشند برای طراحی و اجرای کد های خود نیازمند قابلیتی می باشند که ابتدا به صورت آزمایشی از کد های خود اجرا بگیرند که امروزه از مرورگر های کامپیوتر برای خروجی گرفتن از کد هایی مانند html، CSS و جاوا اسکریپت استفاده می شود اما کد هایی مانند php به دلیل اینکه یک زبان برنامه نویسی سمت سرور می باشند برای اجرا شدن نیازمند یک وب سرور هستند.
بنابراین زمانی که صحبت از اجرا شدن کد های برنامه نویسی سمت سرور در میان باشد شما باید به دنبال یک وب سرور باشید تا بتوانید پروژه خود را اجرا نمایید، که بهترین راه حل برای همچنین پروژه هایی استفاده از هاست یا یک سرور آنلاین می باشد اما باز هم مشکلاتی در این رابطه وجود خواهد داشت و شما برای حل آن قطعا به یک فضای میزبانی نیاز دارید که ما لوکال هاست را به شما پیشنهاد می کنیم.
تا این بخش از مقاله به صورت کامل با اینکه لوکال هاست چیست و چه مزایایی دارد آشنا شدید و تفاوت های آن را با یک هاست مورد بررسی قرار دادیم، بنابراین شما برای دسترسی به لوکال هاست باید اقدام به نصب نرم افزار آن بر روی کامپیوتر شخصی خود نمایید تا بتوانید به راحتی از طریق سیستم خود به یک هاست محلی دسترسی داشته باشید و سایت خود را پشتیبانی کنید. اما لازم است قبل از اینکه اقدام به نصب هر یک از این نرم افزار ها کنید، دقت داشته باشید که هر نرم افزار برای چه سیستم عاملی مناسب می باشد و سپس برای نصب آن اقدام کنید. در ادامه به توضیح هر یک از نرم افزار ها و اینکه برای چه سیستم عاملی مناسب می باشند پرداخته شده است.
نرم افزار هایی که می توانند یک شبیه ساز از لوکال هاست را برای شما ایجاد کنند عبارتند از موارد زیر:
- Xampp: یکی از نرم افزار هایی که برای شبیه سازی لوکال هاست مورد استفاده قرار می گیرد xampp می باشد که معمولا بر روی همه سیستم عامل ها هم مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع می توان گفت xampp یکی بهترین و محبوب ترین پلتفرم های دنیا می باشد که امروزه توسط اکثر طراح های سایت مورد استفاده قرار گرفته است و بر روی همه سیستم عامل ها مانند لینوکس، ویندوز و مک قابل نصب می باشد.
- Wamp: یکی دیگر از نرم افزار های شبیه سازی لوکال هست که کاملا مشابه به xampp می باشد در واقع کارایی یکسانی دارند اما wamp بر خلاف xamp فقط بر روی سیستم عامل های ویندوز قابل نصب و اسفاده می باشد.
- Lamp: در واقع lamp یکی دیگر از نرم افزار های شبیه ساز لوکال هاست می باشد که دارای یک فضای متن باز است و می توانید از طریق آن تغییراتی را ایجاد نمایید همچنین از نرم افزار lamp در سیستم های لینوکسی استفاده می شود.
- Mamp: این نرم افزار شبیه ساز برای افرادی که از سیستم عامل های مک یا همان مکینتاش استفاده می کنند مناسب می باشد و با کمک mamp می توانند یک هاست محلی برای خود ایجاد کنند.
در بالا همه نرم افزار هایی که برای شبیه سازی لوکال هاست مورد استفاده قرار می گیرند را همراه با اینکه برای چه سیستم عاملی مناسب می باشند توضیح دادیم، اما نرم افزاری که ما در این مقاله قصد داریم به توضیح نصب و فعال سازی آن بپردازیم xampp می باشد که به خوبی می تواند برای ما یک هاست محلی را ایجاد کند.
آموزش نصب و راه اندازی برنامه Xampp
همان طور که در بخش های قبل برای شما توضیح دادیم لوکال هاست یک برنامه شبیه ساز هاست بر روی کامپیوتر شما می باشد که می توانید از طریق نصب نرم افزار هایی که بر روی سیستم عامل شما قابل نصب می باشند از این شبیه ساز برای طراحی سایت خود استفاده نمایید.
اما قبل از اینکه شروع به آموزش این نرم افزار کنیم لازم است که کمی درباره آن توضیح دهیم، چون ممکن ات برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که لوکال هاست چیست و چگونه می توانید آن را با کمک برنامه xampp بر روی کامپیوتر شخصی خود داشته باشید.
همه کاربران برای اینکه بتوانند یک سایت وردپرسی را به صورت محلی بر روی سیستم خود داشته باشند باید یک نرم افزار شبیه ساز را نصب کنند. امروزه xampp به عنوان یکی از نرم افزار هایی که بر روی همه سیستم عامل ها نصب می شود مورد استفاده طراح های سایت قرار می گیرد.
به طور کلی همه افرادی که می خواهند یک سایت وردپرسی داشته باشند باید اقدام به نصب نرم افزار های php، apache و mysql نمایند که mysql برای مدیریت پایگاه داده و php که یک زبان برنامه نویسی می باشد برای اجرا شدن وردپرس ضروری می باشند.
اما ممکن است نصب همه این نرم افزار ها برای افرادی که در کار طراحی سایت مبتدی می باشند کار ساده ای نباشد به همین دلیل استفاده از نرم افزار xampp را به همه افرادی که مبتدی می باشند توصیه می کنیم چون این نرم افزار می تواند کمک بسیاری به شما در نصب وردپرس به صورت محلی بکند، در ادامه آموزش نصب برنامه xampp را برای شما توضیح داده ایم.
مراحل نصب و فعال سازی نرم افزار xampp به صورت زیر می باشد:
در اولین مرحله شما نیاز به دانلود این نرم افزار دارید که می توانید از وب سایت رسمی xampp اقدام به دانلود این نرم افزار بکنید. پس از مراجعه به وب سایت xampp می توانید آخرین نسخه نرم افزار را که با سیستم عامل شما سازگار است را دانلود نمایید.
پس از اینکه فایل نرم افزار سازگار با سیستم عامل خود را به صورت کامل دانلود کردید می توانید شروع به نصب آن کنید، که پس از اجرای نرم افزار در این مرحله لازم است محل مناسبی را برای نصب نرم افزار و فایل های آن انتخاب نمایید و بعد از انتخاب محل نصب نرم افزار یک پنجره هم مانند تصویر زیر برای شما باز می شود که باید در این مرحله گزینه next را انتخاب کنید.
در این مرحله در صفحه ای به عنوان components برای شما باز می شود که در آن تیک همه گزینه ها فعال می باشداما شما می توانید در این مرحله تیک گزینه هایی را که به آنها نیازی ندارید را بردارید و آنها را غیر فعال کنید. گزینه هایی که در نصب نرم افزار ضروری می باشند عبارتند از php my admin، php و mysql که می توانید تیک آنها را برای فعال سازی و نصب انتخاب کنید.
پس از اینکه در مرحله قبل تیک گزینه های مورد نظر را انتخاب کردید و وارد مرحله بعدی هم مانند تصویر زیر شدید لازم است که مسیر و پوشه مورد نظر را برای نصب نرم افزار انتخاب کنید یا اینکه بگذارید تنظیمات به صورت پیش فرض بمانند و در نهایت گزینه next را بزنید.
در این مرحله از نصب باید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید یا اینکه بگذارید به صورت پیش فرض بر روی English باقی بماند و گزینه next را بزنید.
در این مرحله شما باید تیک مربوط به گزینه bitnami را غیر فعال کنید و در نهایت گزینه next را بزنید تا به مرحله بعدی نصب بروید.
در این مرحله که در تصویر زیر هم مشاهده می کنید تقریبا مراحل نصب نرم افزار xampp رو به اتمام می باشد و شما باید گزینه next را انتخاب نمایید تا نصب نرم افزار به صورت کامل انجام شود.
همان طور که در تصویر زیر هم مشاهده می کنید نرم افزار در حال نصب می باشد که باید صبر کنید تا نصب نرم افزار به اتمام برسد.
پس از مشاهده تصویر زیر که گویای به اتمام رسیدن نصب نرم افزار می باشد باید گزینه finish را انتخاب نمایید.
پس از اینکه تمام مراحلی را که در بالا مطابق تصاویر برای شما بیان کردیم را طی نمودید و گزینه finish را زدید یک تصویر هم مانند شکل زیر، که مربوط به کنترل پنل نرم افزار xampp می باشد برای شما باز خواهد شد که در این صفحه باید شما گزینه start که مقابل دو گزینه Apache و Mysql قرار دارد را انتخاب نمایید تا سبز رنگ و فعال شوند.
پس از انجام تمامی مراحل بالا نرم افزار xampp استفاده از برنامه های Apache و Mysql را شروع می کند، در این مرحله ممکن است که شما یک اخطار از برنامه فایروال را مشاهده کنید که باید حتما گزینه Allow access را انتخاب کنید تا هر دو برنامه بتوانند به خوبی بر روی کامپیوتر شما اجرا شوند، در نهایت برنامه xampp با موفقیت بر روی سیستم شما نصب خواهد شد که با استفاده از آن می توانید به راحتی یک وب سایت محلی برای خود ایجاد نمایید و وردپرس را بر روی آن نصب کنید.
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با آموزش نصب وردپرس بر روی نرم افزار xampp می توانید به مقاله آموزش نصب وردپرس مراجعه نمایید.
نتیجه گیری
در مقاله بالا به صورت کامل در رابطه به اینکه لوکال هاست چیست پرداختیم، به طور کلی لوکال هاست یک فضای محلی در کامپیوتر های شخصی می باشد که می تواند محیطی شبیه به سرور های آنلاین و هاست را برای شما می تواند شبیه سازی کند. در واقع شما می توانید با نصب لوکال هاست با کمک نرم افزاری مانند xampp بر روی کامپیوتر شخصیتان یک فضای مشابه با هاست، برای طراحی وب سایت وردپرسی خود داشته باشید. استفاده از لوکال هاست مزایای زیادی دارد که از جمله آنها می توان به امنیت بالای این نرم افزار و رایگان بودنش اشاره کرد.
همچنین در مقاله بالا به بررسی اینکه تفاوت های هاست و لوکال هاست چیست پرداخته شد که هاست از مزایای زیادی برخور دار می باشد اما برای افرادی که مبتدی می باشند و تازه می خواهند کار طراحی سایت را شروع کنند استفاده از لوکال هاست را با نصب نرم افزاری که با سیستم عامل سیستم آنها سازگار است پیشنهاد می کنیم.
یک پاسخ
امتیاز بینندگان:5 ستاره