میزان پیشرفت خواندن شما
فهرست مطالب

فهرست مطالب

تغییر نسخه PHP در وردپرس

همه وبسایت های ساخته شده با وردپرس توسط کدهای PHP اجرا می‌شوند. در زمان‌های قبل سایت‌های به‌صورت داینامیک فقط با زبان HTML ساخته می‌شدند. اما امروزه زبان‌های CSS،JS و PHP به کمک طراحان وب‌سایت آمده است. در این مقاله با نحوه تغییر نسخه PHP در وردپرس آشنا می‌شوید.

بیشتر مواردی که شما در بخش ظاهر وبسایت خود (front-end) یا داشبورد مدیریتی (back-end) مشاهده می‌کنید به لطف وجود زبان PHP است.

همین قضیه در مورد افزونه‌ها و قالب‌های موجود نیز صدق می‌کند. خلاصه وبسایت وردپرسی شما بدون زبان PHP عملاً هیچ است.

تغییر نسخه PHP در وردپرس امری است که شاید خیلی کم با آن سروکار داشته باشید اما می‌تواند تاثیرات زیادی بر وبسایت شما داشته باشد.

 

نگاهی به زبان برنامه‌نویسی PHP

PHP یک زبان برنامه‌نویسی متن باز است. همچنین برای توسعه وب بسیار محبوب و پراستفاده است. این زبان نه تنها در وردپرس استفاده شده است، بلکه در بسیاری از سایت معروف دیگر مانند فیس بوک، ویکی‌پدیا و.. نیز استفاده شده است.

نکته مهم بعدی که باید در مورد این زبان بدانید آن است که این زبان برنامه‌نویسی سمت سرور است. یعنی تمامی موارد استفاده از آن برای ارسال دستورات به سمت سرور است.

این بدان معناست که اگر سایت شما در ارتباط با سرور مشکل دارد، باید به دنبال مشکلات کدهای زبان PHP بگردید.

 

چرا باید به فکر تغییر نسخه PHP در وردپرس باشید؟

این زبان بخش اصلی تشکیل‌دهنده وردپرس است و تأثیر زیادی بر عملکرد آن دارد. اساساً زبان PHP داده‌ها را از دیتابیس می‌گیرد،CSS و HTML کار های ظاهر نمایش را انجام می‌دهند و در انتها مرورگر شما اطلاعات را نمایش می‌دهد.

برای اجرای وردپرس شما حداقل نیاز به PHP نسخه 5.2.4 دارید. البته توصیه‌شده است که از نسخه PHP 7 یا بالاتر استفاده کنید. (برای عملکرد بهتر)

اگر می‌خواهید دلیل ن را بدانید این است که همانطور که وردپرس با آپدیت‌هایش امکانات جدید و جالبی را ارائه می‌کند، این زبان برنامه‌نویسی نیز همان طور عمل می‌کند. برای اینکه شما بتوانی از آخرین متدهای ارائه شده و آخرین امکانات استفاده کنید بهتر است به فکر افزایش نسخه PHP در وردپرس باشید.

 

PHP نسخه 7 بهترین است

یکی از مهم‌ترین پیشرفت‌های زبان PHP در نسخه 7 خود، افزایش سرعت است. معیارها نشان می‌دهند که این زبان سمت سرور نسبت به نسخه قبلی خود تا دو برابر افزایش سرعت را تجربه کرده است.

پیشنهاد می کنیم مقاله نکات طلایی و نهایی برای افزایش سرعت سایت وردپرسی را بخوانید.

در نتیجه سرور شما زمان کمتری را درگیر کدها می‌شود و سایت شما سریع‌تر بارگذاری می‌شود. علاوه بر آن ساختار کدنویسی در نسخه جدید بهتر است، بر همین اساس ویرایش کدها و پشتیبانی سایت راحت‌تر است.

 

تغییر نسخه PHP وردپرس

چندراه برای انجام این کار در وردپرس وجود دارد که همه آنها را در این مقاله بررسی می‌کنیم:

برای اینکه متوجه شوید که سایت شما از چه نسخه PHP استفاده می‌کند، به بخش پیشخوان وردپرس>ابزارها>سلامت سایت مراجعه کنید و نسخه PHP خود را مشاهده کنید:

تغییر نسخه PHP در وردپرس

  1. برای تغییر نسخه PHP در وردپرس ابتدا از همه چیز بکاپ تهیه کنید. زیرا ممکن است مشکلات پیشبینی نشده برای شما پیش بیاید. در این صورت با داشتن بکاپ می توانید به‌سادگی هر چه تمام‌تر مشکل را حل کنید.
  2. حال با مراجعه به شرکتی که از آن‌هاست تهیه کرده‌اید می‌توانید درخواست تغییر نسخه PHP در وردپرس را ثبت کنید. شرکتی که به شماهاست ارائه کرده است می‌تواند به سادگی این کار را برای شما انجام دهد.

 

جمع‌بندی:

امیدواریم که از این مقاله لذت برده باشید و بتوانید از آن استفاده کنید. می‌توانید از بخش نظرات برای بیان مشکلات در خصوص این مقاله استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *