میزان پیشرفت خواندن شما
فهرست مطالب

فهرست مطالب

بهبود سرعت سایت با ابزار GTMetrix

بهبود سرعت سایت با ابزار GTMetrix

همان‌طور که می‌دانید، سرعت وب‌سایت وردپرس یک معیار ضروری برای موفقیت است.47 درصد از کاربران اینترنت، انتظار دارند که زمان بارگذاری یک سایت کمتر از 2 ثانیه باشد. این در حالی است که حدود 40 درصد از کاربران هنگامی‌که زمان بارگذاری وب‌سایتی بیش از 3 ثانیه باشد، صفحه را می‌بندند. پس باید وب سایت خود را به بهترین نحو بهبود ببخشید.

 

داستان آموزش بهبود سرعت وردپرس با GTMetrix

شما باید سرعت سایت خود را تا حد ممکن بالا ببرید. در چنین وضعیتی، وجود یک ابزار که سرعت سایت شمارا اندازه‌گیری کند، اشکالات سرعت سایت را بررسی کند و همچنین راهکارهایی برای حل این اشکالات به شما پیشنهاد دهد، بسیار مفید است.

نام یکی از این ابزارها GTMetrix است، این ابزار سایت شمارا کاملاً تجزیه‌وتحلیل می‌کند. البته این ابزار تنها ابزار موجود نیست،اما بهترین ابزار است. GTMetrix یک چک‌لیست از کارهایی که باید انجام دهید برای شما فراهم می‌کند، و مهم‌تر از همه کار با آن بسیار راحت است. همه کاری که شما باید انجام دهید این است که آدرس سایت خود را وارد کنید.

 

امکانات ویژه سایت GTMetrix:

مزیت:

  • تعیین زمان بارگذاری وب‌سایت
  • بدون محدودیت
  • رایگان
  • امکان تعیین مرورگر
  • امکان تغیر کشور
  • و امکانات دیگر

 

بررسی سایت با GTMetrix

حال که با GTMetrix آشنا شدید، زمان آن است که متوجه شوید این سایت چگونه کار می‌کند. ما در این آموزش از یک وب‌سایت ساده وردپرسی استفاده می‌کنیم.

اولین گام برای بررسی سرعت وردپرس، واردکردن آدرس سایت است. دقیقاً در صفحه اول سایت GTMetrix ، می‌توانید کادری را به این منظور مشاهده کنید. آدرس سایت خود را وارد کنید و بر روی دکمه (Analyze) کلیک کنید.

بررسی سایت در gtmetrix

به‌محض کلیک بر روی این دکمه، این ابزار شروع به تجزیه‌وتحلیل می‌کند و در آخر به شما گزارشی از وضعیت وب‌سایتتان ارائه می‌دهد. این گزارش شامل سرعت بر اساس استانداردهای گوگل،Yslow، زمان بارگذاری، حجم صفحه و غیره است. در هر قسمت و برای هر مشکل راه‌حل‌هایی را در نظر گرفته است که بسیار مهم است.

اما به یاد داشته باشید که این پیشنهادها عمومی هستند و مختص سایت شما نیستند. هدف ما بالا بردن نمره‌های هر بخش است.

بعد از بررسی سایت شما بخش نتیجه‌ها را می بینید. بعضی از مشکلات شناسایی‌شده ممکن است کمی تخصصی باشند.

بااین‌حال بررسی این وب‌سایت بسیار دقیق است. اگر مشکلات شناسایی‌شده را به‌درستی درک کنید، می‌توانید سرعت وب‌سایت خود را به‌خوبی افزایش دهید.

نتیجه سرعت سایت در gtmetrix

PageSpeed

اولین بخش PageSpeed است. همان‌طور که می‌بینید امتیاز وب‌سایت ما از این بخش 65 درصد است. در این بخش تعدادی توصیه‌ها قرارگرفته است که با انجام صحیح آن‌ها، سرعت سایت بالاتر خواهد رفت.

گزارشات سرعت سایت gtmetrix

Yslow

بخش بعدی از این ابزار، YSlow است. این بخش‌بر اساس استاندارهای گوگل به شما می‌گوید که چرا وب‌سایتتان کند است. این زبانه برای بهینه‌سازی سرعت سایت وردپرسی شما پیشنهاد‌هایی ارائه می‌دهد و همچنین سعی می‌کند دلیل کندی وب‌سایت را طور خلاصه شرح دهد.

گزارشات gtmetrix

Waterfall

گزینه سوم Waterfall است که ممکن است کمی گیج‌کننده باشد. این بخش کارهایی که در زمان درخواست کاربر برای بازدید از سایت انجام می‌شود را نشان می‌دهد. در کنار میله‌های بنفش زمان درج‌شده است. وقتی ماوس خود را تکان می‌دهید جزئیاتی نمایش داده می‌شود. این بخش به شما کمک می‌کند تا وب‌سایت خود را عمیق‌تر بررسی کنید. همچنین ممکن است وب‌سایت شما در زمان بارگذاری از سایت‌های دیگری شروع به دریافت اطلاعات کند؛ یکی از اصلی‌ترین عامل‌های کندی وب‌سایت‌ها همین است.بنابراین برای بالا بردن سرعت سایت خود،باید وابستگی به دیگر سایت ها را کم کنید.

Waterfall در gtmrtrix

Timings

بخش Timings نتایج پیشرفته‌تری را به شما نشان می‌دهد. این بخش می‌تواند زمان دقیق ریدایرکت، زمان اتصال، TTFB، DOM، را نشانتان دهد.

 

Video

این بخش گزارشی کامل از ویدیوهای شما در سایتتان ارائه می‌دهد. همچنین می‌توانید جزئیاتی از ویدیوهایتان را در این صفحه پیدا کنید.

 

History

همان‌طور که از نام آن مشخص است، تاریخچه‌ای از سرعت سایت و تعداد درخواست‌ها در آن گنجانده‌شده است.

GtMetrix یک ابزار ساده و بسیار کاربردی است که سرعت وب‌سایت شمارا با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف بررسی می‌کند. توصیه می‌شود که سرعت وب‌سایت خود را به‌صورت دوره‌ای توسط این ابزار بررسی کنید؛ به‌خصوص بعد از تغییراتی که بر روی قالب اعمال می‌کنید.

همچنین در نظر داشته باشید با ساخت حساب کاربری در GtMetrix می‌توانید از امکاناتی نظیر تغیر کشور و تغیر سستم عامل استفاده کنید. همچنین چون این ابزار سروری در داخل ایران ندارد، سایت شما از سرورهای خارجی بررسی می‌شود، بنابراین ممکن است کمی کندتر بارگذاری شود.

History در gtmetrix

جمع‌بندی:

ما امیدواریم که آموزش فوق به شما کمک کرده باشد و شما بتوانید سرعت سایت خود را بهینه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *