سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای ویژگی ها و امکانات بسیار زیادی است و همین امر سبب شده است که وردپرس طرفداران زیادی داشته باشد و در بین کاربران محبوب شود. یکی از قابلیت هایی که پس از انتشار نسخه جدید وردپرس ارائه شده است آپدیت خودکار می باشد که دیگر نیازی به آپدیت کردن توسط کاربر نیست و به صورت خودکار پس از ارائه نسخه جدید آپدیت می شود که این قابلیت برای زمانی که کاربران فراموش می کنند که عملیات آپدیت را انجام بدهند بسیار مناسب است. اما گاهی اوقات آپدیت شدن وردپرس به صورت خودکار می تواند شرایط نامناسبی را برای کاربران رقم بزند به همین دلیل کاربران باید از روش های جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس استفاده کنند تا از مشکلات احتمالی جلوگیری نمایند.
در این مقاله قصد داریم در رابطه با روش های جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس توضیحاتی را ارائه بدهیم تا کاربران با استفاده از این روش ها بتوانند از سایر مشکلات احتمالی که ممکن است برای وب سایت آنها رخ بدهد جلوگیری نمایند، برای آشنایی با آپدیت های وردپرس و جلوگیری از انجام آنها به صورت خودکار تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
آپدیت وردپرس
به طور کلی آپدیت کردن سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از امکاناتی است که وردپرس در اختیار کاربران خود برای استفاده از ویژگی های جدید گذاشته است. در واقع کاربران می توانند با استفاده از دو روش آپدیت دستی و آپدیت خودکار برای بروز رسانی وردپرس خود استفاده کنند و وب سایت خود را به نسخه جدید وردپرس آپدیت نمایند.
یکی از پر طرفدار ترین روش ها برای آپدیت وردپرس استفاده از آپدیت خودکار وردپرس است که کاربران می توانند به راحتی و فقط با چند کلیک ساده نسخه جدید وردپرس را بر روی هاست خود اجرا نمایند و آن را ارتقاء بدهند و روش دوم همان آپدیت به صورت دستی است که کاربران در این روش باید نسخه جدید وردپرس را دانلود نمایند و فایل های جدید آن را با فایل های قبلی در هاست جایگزین کنند اما لازم است که بدانید نیازی به جایگزین کردن همه فایل ها نیست بلکه فقط فایل ها و پوشه هایی که مربوط به بک اند در وردپرس هستند را باید جایگزین کنید.
در واقع یکی از ویژگی های جالب سیستم مدیریت محتوای وردپرس انتشار نسخه جدید به صورت خودکار است و نیازی به اقدامی از سوی کاربر نیست چون نسخه جدید وردپرس به صورت خودکار نصب خواهد شد و این ویژگی زمانی کاربرد دارد که کاربران قادر به دسترسی به وب سایت خود نیستند بنابراین وردپرس می تواند به صورت همه فن حریف برای آپدیت نسخه جدید وردپرس اقدام کند و تمام ویژگی ها و موارد بهبود یافته را به وب سایت شما اضافه کند.
همان طور که در بخش بالا اشاره کردیم آپدیت وردپرس به صورت خودکار یکی از ویژگی های جالب در وردپرس است اما لازم است که بدانید آپدیت به خودکار گاهی اوقات دردسر ساز است و می تواند سبب به وجود آمدن مشکلاتی شود و شرایط نامساعدی را برای کاربر به وجود بیاورد.
آپدیت خودکار وردپرس مشکلاتی مانند ناسازگاری با قالب و افزونه را ایجاد می کند که در نهایت سبب بروز مشکل در وب سایت شما خواهد شد بنابراین لازم است که کاربران روش های جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس را در پیش بگیرند و با استفاده از آنها از به وجود آمدن مشکلات احتمالی جلوگیری کنند. در ادامه این مقاله در رابطه با نحوه جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس توضیحاتی را برای شما ارائه خواهیم داد.
جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس
استفاده از بروز رسانی خودکار در سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از بهترین روش ها در بین کاربران است که کاربران می توانند از این روش در وب سایت خود استفاده کنند که انجام این کار معمولا با یک کلیک ساده صورت می گیرد و مابقی کار ها به صورت خودکار توسط وردپرس انجام می شود و در نهایت وب سایت شما به نسخه جدید ارتقاء پیدا می کند.
به طور کلی هر زمان که نسخه جدیدی از وردپرس منتشر می شود در بخش پیشخوان به کاربران اطلاع داده می شود و کاربران می توانند با یک کلیک به صفحه بروز رسانی وردپرس به نسخه جدید هدایت بشوند. به طور کلی آپدیت کردن وردپرس یکی از قابلیت های کاربردی است که کاربران بسیاری از این روش برای بروز رسانی کردن قالب، افزونه ها و هسته وردپرس خود استفاده می کنند و آنها را به نسخه بالاتر ارتقاء می دهند و از امکانات جدید آنها استفاده می کنند.
در واقع همیشه نسخه جدید وردپرس امکانات جدیدی را ارائه نمی دهد و در بیشتر مواقع آپدیت ها دارای یک عدد سه رقمی هستند که این عدد همواره در حال تغییر کردن می باشد که علت آن مسائل امنیتی و برطرف کردن برخی از مشکلات است.
به طور کلی آپدیت وردپرس می تواند یک قابلیت مناسب باشد که در صورت پیدا شدن یک حفره امنیتی در قالب و افزونه ها سریعا آنها را متوجه شود و برای رفع آنها اقدام کند. همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر در رابطه با آپدیت خودکار وردپرس به مقاله آپدیت اتوماتیک در وردپرس مراجعه نمایید.
همان طور که در بخش بالا اشاره کردیم آپدیت خودکار وردپرس دارای مزایایی است اما می تواند مشکلاتی را هم به وجود بیاورد که برای پیشگیری از این مشکلات احتمالی کاربران باید روش های جلوگیری از آپدیت خودکار را در اولویت کار خود قرار بدهند.
به طور کلی بروز رسانی خودکار در سیستم مدیریت محتوای وردپرس پس از نسخه 3.7 اضافه شده است که هدف از انجام این کار بهبود امنیت در وردپرس بود اما پس از ارائه آپدیت خودکار بسیاری از کاربران و توسعه دهندگان نگران ایجاد شدن یک سری مشکلات درون سایت خود بودند و به همین دلیل مجبور شدند تصمیم به جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس خود بگیرند.
بنابراین می توان نتیجه گرفت که هر زمان که کاربران قصد بروز رسانی کردن وردپرس خود را دارند باید قبل از انجام هر کاری قالب و افزونه هایی را که در وب سایت خود استفاده کرده اند را به آخرین نسخه ممکن آپدیت نمایند.
اما نکته ای که کاربران باید به صورت ویژه به آن توجه نمایند این است که قبل شروع و انجام هر کاری مانند آپدیت کردن خودکار وردپرس یک نسخه پشتیبان از وب سایت و پایگاه داده خود تهیه نمایند تا در صورت بروز هرگونه مشکل بتوانند آن را به راحتی برطرف کنند.
جلوگیری از بروزرسانی خودکار دارای مزایای زیادی است چون ممکن است در نسخه جدید مشکلاتی مانند تداخل در افزونه ها و قالب وب سایت و ناسازگاری آنها با یکدیگر، ناسازگار بودن نسخه جدید سیستم مدیریت محتوای وردپرس با توابع برنامه نویسی هاست و سرور را به وجود بیاورد بنابراین لازم است که کاربران از روش های جلوگیری از آپدیت استفاده کنند که در ادامه همین مطلب این روش ها را برای شما توضیح داده ایم.
روش های جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس
کاربران می توانند برای جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس روش هایی را در پیش بگیرند و با استفاده از آنها از مشکلات احتمالی پیشگیری کنند. در واقع برای جلوگیری از آپدیت خودکار راهکار هایی وجود دارد و کاربران می توانند با انجام این راه کار از مشکلاتی که ممکن است در قالب و افزونه های وب سایت رخ بدهد جلوگیری کنند چرا که گاهی با بروز رسانی سیستم مدیریت محتوای وردپرس مشکلاتی برای قالب وردپرس و افزونه ها به وجود می آید البته بیشتر این مشکلات مربوط به قالب ها و افزونه های تجاری است که آپدیت خودکار آنها فعال است و بعد از اینکه به صورت خودکار آپدیت می شوند همچنین زبان وب سایت هایی که فارسی هستند بعد از آپدیت کلیه بخش های وب سایت به صورت چپ چین و انگلیسی می شود. در ادامه به توضیح هر یک از روش های جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس خواهیم پرداخت.
جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس با افزونه
یکی از روش هایی که برای جلوگیری از آپدیت خودکار وجود دارد استفاده از افزونه ها است و تنها با نصب یک افزونه در سیستم مدیریت محتوای وردپرس می توانید از آپدیت خودکار جلوگیری کنید. افزونه ای که در این بخش از مقاله قصد داریم برای جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس معرفی کنیم افزونه Easy Updates Manager است، این افزونه یکی از بهترین افزونه ها برای کنترل آپدیت در وردپرس است.
افزونه Easy Updates Manager در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و کاربران به راحتی می توانند از طریق مخزن وردپرس این افزونه را نصب کنند. امروزه این افزونه یکی از افزونه های پر طرفدار در بین کاربران می باشد که دارای بیش از سیصد هزار نصب فعال تا به حال داشته و از طرف کاربران امتیاز پنج ستاره را گرفته است.
کاربران می توانند با استفاده از افزونه Easy Updates Manager به مدیریت و کنترل آپدیت خودکار در سیستم مدیریت محتوای وردپرس بپردازند اما قبل از انجام هر کاری نیاز به نصب این افزونه می باشد.
برای نصب این افزونه ابتدا باید وارد پنل مدیریت خود در وردپرس بشوید سپس از طریق منوی پیشخوان به بخش افزونه ها بروید و گزینه افزودن را انتخاب نمایید و در نهایت در فیلد جستجو نام افزونه Easy Updates Manager را وارد نمایید و افزونه ای را که هم مانند تصویر زیر است را برای نصب و فعال سازی انتخاب کنید.
پس از نصب و فعال سازی افزونه یک منو به نام Updates Options به منوی پیشخوان اضافه خواهد شد که با کلیک بر روی آن به صفحه تنظیمات افزونه هدایت خواهید شد. تصویری که در زیر مشاهده می کنید مربوط به صفحه تنظیمات افزونه است.
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید شما از طریق این بخش قادر خواهید بود تا تنظیمات مربوط به آپدیت خودکار در بخش های قالب و افزونه های وردپرس و هسته وردپرس را به صورت کامل مدیریت یا کنترل کنید و برای فعال سازی هر بخش به راحتی می توانید بر روی دکمه ای که در مقابل آن به نام Enable قرار دارد کلیک کنید و آن را به حالت غیر فعال یا همان Disabled تغییر بدهید تا دیگر به صورت خودکار آپدیت نشوند.
همچنین در تصویر بالا می توانید مشاهده کنید که گزینه Enable all updates برای تمام آپدیت های وردپرس فعال است و کاربران می توانند با استفاده موردی آنها را در سایر بخش ها مدیریت و کنترل کنند.
در صفحه ای که مربوط به تنظیمات افزونه است شما می توانید آپدیت شدن هسته وردپرس و افزونه ها و … را فعال یا غیر فعال کنید. در واقع از طریق این بخش می توانید تنظیمات مربوط به جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس را اعمال نمایید.
جلوگیری از آپدیت خودکار افزونه ها و قالب خاص
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که می خواهید به صورت موردی برای جلوگیری از آپدیت خودکار در وردپرس اقدام کنید و هر یک از افزونه ها و قالب خاص وردپرس را به صورت جداگانه می خواهید فعال یا غیر فعال کنید می توانید هم مانند تصویر زیر به بخش piugins مراجعه کنید و برای هر افزونه به صورت جداگانه اجازه آپدیت شدن به صورت خودکار را صادر کنید یا اینکه می توانید با انتخاب گزینه بلاک از آپدیت شدن افزونه ها به صورت خودکار جلوگیری کنید.
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید در کنار نام هر یک از افزونه ها دو گزینه وجود دارد که از طریق آنها می توانید بروز رسانی خودکار را فعال یا غیر فعال کنید .
به همین ترتیب می توانید برای تنظیمات مربوط به فعال سازی و غیر فعال سازی قالب وردپرس هم عمل کنید اما برای انجام این کار لازم است که به صفحه تنظیمات افزونه و سپس تب Themes هم مانند تصویر زیر مراجعه کنید و هم مانند تنظیمات فعال سازی و غیر فعال سازی افزونه می توانید برای قالب هم عمل کنید و تنظیمات مربوط به آپدیت شدن خودکار را برای قالب وردپرسی خود انجام بدهید.
همان طور که در بخش بالا اشاره کردیم شما با کمک افزونه Easy Updates Manager در وردپرس می توانید تنظیمات مربوط به آپدیت شدن خودکار افزونه ها، قالب وب سایت و هسته وردپرس را تعیین کنید و به راحتی می توانید هر یک از این تنظیمات را مدیریت کنید و برای جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس اقدام کنید.
جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس با کد نویسی
در بخش بالا جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس را با کمک افزونه Easy Updates Manager برای شما توضیح دادیم اما اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که به فکر سرعت وب سایت خود می باشید و نمی خواهید هر افزونه را بر روی وب سایت خود نصب کنید می توانید از روش کد نویسی استفاده کنید و با نوشتن یک کد کوتاه که در ادامه آن را برای شما آورده ایم می توانید برای جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس خود تنظیماتی را اعمال کنید.
به طور کلی کد نویسی در وردپرس برای انجام هر کاری از محبوبیت و لذت خاصی در بین کاربران برخوردار است و می توانند با انجام یک سری تغییرات در یکی از فایل های وردپرس این تنظیمات را اعمال کنند.
برای انجام این کار کاربران می توانند فایل wp-config.php را ویرایش کنند و بر اساس توابع وردپرس که در اختیار آنها قرار دارد نسبت به غیر فعال سازی آپدیت خودکار در وردپرس اقدام کنند که برای شروع این کار باید به هاست خود یعنی پنل دایرکت ادمین یا همان سی پنل مراجعه کنید.
سپس به بخش فایل منیجر که همه فایل های مربوط به وب سایت شما در آنجا قرار دارد بروید و دایرکتوری public_html را باز کنید، در این بخش شما باید به مسیری که وردپرس را نصب کرده اید بروید و فایل wp-config.php را انتخاب و بر روی آن کلیک راست کنید و گزینه Edit را انتخاب نمایید.
پس از باز کردن فایل قطعه کد زیر را کپی کنید و در یک مکان مناسب از فایل آن را قرار بدهید:
;define( ‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’, false )
بهترین مکان برای قرار دادن قطعه کد بالا در فایل wp-config.php قبل از That’s all, stop editing! است و می توانید کد بالا را قبل این این خط قرار بدهید و در نهایت فایل wp-config.php را ذخیره کنید.
از این پس هر زمان که نسخه جدیدی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس ارائه بشود و هرگاه که نسخه جدیدی از قالب یا افزونه ای را که کاربران در حال استفاده از آن هستند منتشر بشود دیگر برای شما به صورت خودکار آپدیت نخواهد شد و لازم است که کاربران به صورت دستی برای آپدیت کردن آنها اقدام نمایند.
جلوگیری از آپدیت خودکار قالب وردپرس با کد نویسی
اگر قصد دارید که تمام بروز رسانی های وردپرس شما مانند هسته وردپرس، قالب و افزونه ها غیر فعال نشوند و بتوانید با کد نویسی فقط بعضی از آنها را غیر فعال کنید می توانید از این روش استفاده کنید و فقط یک قسمت خاص را غیر فعال کنید تا به صورت خودکار آپدیت نشود.
به عنوان مثال اگر می خواهید از بروز رسانی خودکار قالب وردپرس خود جلوگیری کنید و فقط اجازه بدهید که افزونه های وردپرس و هسته وردپرس برای شما آپدیت شوند می توانید از طریق روش زیر این کار را انجام بدهید.
ابتدا به تنظیمات هاست خود مراجعه نمایید سپس به مسیر public_html/wp-content/themes بروید و در این بخش قالبی را که بر روی هاست شما نصب شده است و معمولا از آن استفاده می کنید را انتخاب کنید و وارد آن بشوید.
و در نهایت فایل wp-config.php را باز کنید و قطعه کد زیر را به آن اضافه کنید:
;add_filter( ‘auto_update_theme’, ‘__return_false’ )
پس از اضافه کردن قطعه کد بالا به فایل wp-config.php می توانید آن را ذخیره کنید با انجام این کار از آپدیت قالب وردپرس به صورت خودکار جلوگیری خواهید کرد.
همان طور که در قطعه کد بالا مشاهده می کنید یک دستور به وردپرس داده شده است تا تابعی که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای آپدیت کردن قالب به صورت خودکار می باشد را کنترل کند و زمانی که با این تابع برخورد کرد یک دستور false که به معنای انجام ندادن کار است برگرداند و از آپدیت قالب وردپرس به صورت خودکار جلوگیری نمایید.
جلوگیری از آپدیت خودکار افزونه ها با کد نویسی
همان طور که در بخش بالا برای غیر فعال سازی قالب اشاره کردیم یک قطعه کد هم برای غیر فعال سازی آپدیت خودکار افزونه ها وجود دارد که از طریق این روش می توانید آنها را غیر فعال کنید. به عنوان مثال اگر بخواهیم آپدیت خودکار فقط برای افزونه ها را غیر فعال کنیم و آپدیت هسته وردپرس فعال باشد چون معمولا به دلیل مسائل امنیتی نباید از آپدیت هسته وردپرس غافل شوید. بنابراین می توانید برای غیر فعال کردن کردن آپدیت افزونه ها به ترتیب روشی که در ادامه توضیح داده شده عمل کنید.
برای انجام این کار ابتدا وارد هاست خود بشوید سپس به آدرس public_html/wp-content/themes مراجعه نمایید. پس از رفتن به مسیر بالا به قالبی که بر روی وردپرس شما نصب است بروید و فایل wp-config.php را برای ویرایش باز کنید و در نهایت قطعه کد زیر را به آن اضافه کنید:
;add_filter( ‘auto_update_plugin’, ‘__return_false’ )
پس از اضافه کردن قطعه کد بالا به فایل wp-config.php آن را ذخیره کنید. همان طور که در قطعه کد بالا مشاهده می کنید در این کد یک دستور به سیستم مدیریت محتوای وردپرس داده شده است تا تابعی که برای آپدیت خودکار افزونه های وردپرس قرار دارد را کنترل کند و زمانی که با این تابع مواجه شد بتواند دستور false را که به معنای انجام ندادن کار است برگرداند و از آپدیت خودکار افزونه ها در وردپرس جلوگیری کند.
همان طور که در بخش بالا اشاره کردیم روش هایی برای جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس با افزونه و کد نویسی وجود دارد که کاربران می توانند با استفاده آنها از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.
نتیجه گیری
در مقاله بالا به صورت کامل در رابطه با آپدیت شدن اتوماتیک سیستم مدیریت محتوای وردپرس توضیحاتی را برای شما ارائه دادیم، به طور کلی ویژگی آپدیت شدن خودکار وردپرس پس از نسخه 3.7 ارائه شده است و آپدیت های جدید توانسته اند امکانات و قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربران قرار بدهند اما همان طور که در مقاله بالا اشاره کردیم با توجه به اینکه خیلی از تنظیماتی که ما برای سایت خود استفاده می کنیم، شخصی سازی های مخلتف به زبان فارسی می باشد و به نوعی استاندارد های هسته وردپرس را تغییر می دهند، آپدیت شدن خودکار وردپرس می تواند سبب رخ دادن یک سری از مشکلات بشود بنابراین پیشنهاد می شود که کاربران از روش های جلوگیری از آپدیت خودکار وردپرس استفاده کنند و آپدیت شدن قالب، افزونه ها و هسته وردپرس خود را مدیریت و کنترل نمایند.
0 پاسخ
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره