میزان پیشرفت خواندن شما
فهرست مطالب

فهرست مطالب

آموزش ریدایرکت لینک ها در وردپرس + مدیریت آنها

ریدایرکت لینک ها به یکدیگر در وردپرس

گاهی اوقات پیش می‌آید که لینک‌های وردپرس با خطای 404 مواجه می‌شوند یا اینکه مطلبی را در سایت منتشر کرده‌ایم که به هر دلیل باید آن را از دسترس خارج کنیم. در چنین حالتی اگر مطلب مورد نظر را به زباله دان منتقل کنیم با مراجعه به آدرس نوشته کاربران با خطای 404 مواجه خواهند شد. این موضوع به دلیل اینکه کاربر با دیدن صفحه 404 در بیشتر موارد سایت را به کلی خواهد بست و سراغ صفحات دیگر نمی‌رود به مرور می‌تواند روی سئو سایت تاثیر بدی بگذارد. بنابراین باید برای جلوگیری از این کار کاربر را به جای فرستادن به صفحه 404 به یک صفحه مرتبط با همان نوشته منتقل کنید.در این مقاله راجع به ریدایرکت لینک‌ ها به یکدیگر در وردپرس صحبت می کنیم.

به این کار ریدایرکت لینک‌ها به یکدیگر یا همان ریدایرکت 301 گفته می‌شود که نه تنها باعث نمی‌شود سئو سایت افت پیدا کند،بلکه اعتباری که تا به امروز برای لینک حذف شده به دست آوردید به صفحه جدید منتقل شده و باعث قدرت گرفتن آن صفحه خواهد شد. در این آموزش قصد داریم به معرفی افزونه ریدایرکت لینک‌ ها به یکدیگر در وردپرس بپردازیم.

 

ریدایرکت لینک‌ها به یکدیگر در وردپرس

ریدایرکت لینک ها به یکدیگر در وردپرس

هر لینکی که در وردپرس ریدایرکت می‌شود برای اینکه تاثیر خود را روی سئو از دست نداده و اعتبار لینک حذف شده به صفحه جدید یا همان صفحه مقصد منتقل شود، باید به صورت ریدایرکت 301 مورد استفاده قرار گیرد. ریدایرکت 301 به گوگل می‌فهماند که لینک هدایت شده به صفحه جدید باید اعتبار صفحه حذف شده را دریافت کنید.

بنابراین بعد از گذشت چند روز بسته به تعداد کلیک روی لینک حذف شده در نتایج، به مرور ایندکس لینک حذف شده از بین رفته و کل اعتبار آن به لینکی که ریدایرکت شده است منتقل خواهد شد. به همین ترتیب وقتی لینکی که به آن ریدایرکت شده را در گوگل در مقایسه با چند روز قبل بررسی کنید این احتمال وجود دارد که در رتبه بالاتری قرار گرفته باشد که دلیل آن هم انتقال اعتبار صفحه حذف شده به این صفحه است. البته در همه موارد اینطور نیست و به عوامل مختلفی مثل مرتبط بودن دو لینک به یکدیگر بستگی دارد.

افزونه‌ای که برای ریدایرکت 301 قصد دارم معرفی کنم با نام Redirection در مخزن وردپرس به ثبت رسده است که تا به امروز موفق شده بیش از یک میلیون نصب فعال را از مخزن وردپرس به خود اختصاص دهد. این افزونه ساده به شما این امکان را خواهد داد تا لینک‌های حذف شده‌ای که هم اکنون با مراجعه به آنها صفحه 404 وردپرس نمایش داده می‌شود را به لینک دیگری منتقل کنید تا در این صورت باعث بالا رفتن میزان بانس ریت در گوگل نشده و اعتبار صفحات حذف شده را هم به صفحات دیگر سایت منتقل کنید.

بعد از نصب و فعال سازی این افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Redirection در بخش تنظیمات وردپرس افزوده خواهد شد. روی این منو کلیک کنید تا با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر مواجه شوید. در این آموزش من قصد دارم تا لینک shahrwp.com/old را که حذف شده یا اینکه محتوای آن کاربردی ندارد به لینک shahrwp.com/new هدایت کنم. همانطور که گفته شد باید این لینک‌ها به صورت 301 ریدایرکت شوند تا تاثیر خود را در گوگل از دست نداده و اعتبار صفحات حذف شده به صفحه دیگری منتقل شود.

آموزش ریدایرکت و مدیریت لینک‌ها در وردپرس

Source URL: در این فیلد آدرس حذف شده یا همان آدرسی که می‌خواهید به صفحه جدید منتقل شود را وارد کنید.

Title: در این فیلد یک عنوان دلخواه برای لینک خود انتخاب کنید. این گزینه اختیاری است و صرفا برای اینکه بتوانید لینک‌های ریدایرکت شده را بهتر مدیریت کنید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

Match: این گزینه برای شرط گذاری است. به عنوان نمونه می‌توانید تعیین کنید که ریدایرکت برای این لینک صرفا برای کاربرانی که در سایت عضو هستند و وارد شده‌اند اعمال شود. مثلا در سایتی که کاربر محور است می‌توانید صفحات ورود را که کاربر وارد شده است را به این شیوه یه صفحه ویرایش یا مشاهده پروفایل هدایت کنید.

When matched: در این گزینه باید مشخص کنید که اگر شرایطی که تا به اینجا انتخاب کردید مطابقت داشت چه کاری صورت گیرد. در حالت پیش فرض این حالت روی ریدایرکت به آدرس دلخواه قرار دارد. اما میتوانید به صفحاتی مثل نمایش صفحه تصادفی، نمایش صفحه 404 یا سایر گزینه‌های موجود تعیین کنید. چیزی که در این مرحله مهم است این خواهد بود که وضعیت ریدایرکت را باید روی گزینه 301 – Moved Permanently انتخاب کنید تا سئو سایت نیز حفظ شده و اعتبار صفحات حذف شده به لینک مقصد منتقل شود.

Target URL: در این فیلد هم میتوانید آدرس صفحه مقصد را مشخص کنید که کاربر به این آدرس هدایت شود.

Group: این بخش هم برای گروه بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد که می توانید به کمک آن برای لینک‌هایی که اضافه کرده اید گروه بندی اضافه کنید تا بهتر بتوان آنها را مدیریت کرد.

در نهایت با کیلک روی دکمه Add Redirect دو لینک را به یکدیگر ریدایرکت کنید. بعد از افزوده شدن ریدایرکت دو لینک به یکدیگر اگر به لینک قدیمی مراجعه کنید می‌بینید که به صورت خودکار لینک صفحه جدید به شما نمایش داده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *