اگر شما به فکر راه اندازی سایت آموزشی هستید بعد از انتخاب هاست و دامنه نوبت به انتخاب قالب برای سایت شماست. در هنگام جست و جو برای انتخاب بهترین قالب آموزشی احتمالا به چند قالب بر می خورید، که قالب استادیار به دلایل زیر قطعا یکی از بهترین انتخاب ها است:
- داشتن 11 دموی اختصاصی
- سازگاری با افزونه های مهم مانند ویژوال کامپوزر و المنتور و اسلایدر روولوشن
- قابلیت فروش محصولات فیزیکی و دانلودی
- قابلیت اتصال به درگاه های پرداخت بانک ملت و زرین پال و …
- امکان گذاشتن محتوای دلخواه در بخش خصوصی دروس
- ارایه پیش نمایش ویدئوهای دوره
- وجود سیستم دانلود فایل اختصاصی
- بسته نصبی آسان
- قابلیت اضافه کردن ویژگی های دوره و محصولات به صورت نامحدود
- افزودن 4 مدرس برای هر دوره و درس
- قابلیت اشتراک گذاری محصولات
- جلوگیری از خرید مجدد دوره
- سرعت بهینه شده
تاثیر سرعت قالب استادیار بر روی سئو سایت
یکی از مهم ترین فاکتورها در انتخاب قالب سرعت آن است. قالب استادیار از سرعت بارگذاری خوبی برخورداراست:
شما می توانید این قالب حرفه ای را از طریق لینک زیر دانلود کنید:
https://www.rtl-theme.com/studiare-online-learning-wordpress-theme/
ممکن است بعد از خرید و نصب قالب استادیار و سفارشی سازی قسمت های مهم سایت بعد از مدتی احساس کنید که سایت شما سرعت بالایی ندارد و موقع باز کردن صفحه اصلی باید زمان زیادی منتظر بمانید و یا ممکن است کاربران سایت شما از سرعت پایین سایت ناراضی باشند. طبق آمار ها اگر سرعت لودینگ سایت شما بالای 3 ثانیه باشد کاربران سایت را سریعا ترک می کنند، بطور میانگین هر یک ثانیه تاخیر در بارگذاری سایت باعث:
- کاهش 16 درصدی کاربرانی که قرار است به مشتریان ثابت تبدیل شوند
- کاهش 11 درصدی بازدید کنندگان
- کاهش 7 درصد آمار فروش
- کاهش 30 درصد رضایت کاربران تازه وارد می شود.
روش های افزایش سرعت قالب استادیار
حالا برای اینکه سرعت قالب studiare را افزایش دهید می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:
بهینه سازی تصاویر و فیلم ها
یکی از مهم ترین فاکتورهای تاثیر گذار روی سرعت سایت تصاویر و ویدئوهای سایت شما است. مخصوصا که در قالب استادیار تصاویر زیادی برای معرفی دوره ها و اساتید و محصولات استفاده می کنید و برای دوره های مختلف ویدئو هایشان را در سایت قرار می دهید. حتما باید دقت کنید که تصاویر سایت را از لحاظ ابعاد و حجم بهینه کنید و در سایت قرار دهید، برای کاهش حجم تصاویر می توانید از سایت های Tiny PNG و imagecompressor و یا افزونه کاهش حجم تصاویر استفاده کنید. در قالبstudiare حتما به حجم اسلایدرها و تصاویر بزرگ سایت دقت کنید چون یکی از مهم ترین فاکتورهای سرعت سایت LCP (Largest Contentful Paint ) یعنی مدت زمان بارگذاری بزرگترین محتوای صفحه است و هرچه این عدد کمتر باشد سرعت سایت شما بالاتر است.
استفاده از افزونه های کش سایت
یکی دیگر از راه های افزایش و بهبود سرعت قالب استادیار، استفاده از افزونه های کش سایت می باشد. کش شدن سایت به این معناست که وقتی کاربری برای اولین بار با مرورگر خود وارد سایت شما می شود اطلاعات سایت شما روی مرورگرش ذخیره می شود و اگر برای بار دوم وارد سایت شد داده ها مجددا از سرور اصلی دانلود نمی شوند و به سرعت نمایش داده می شوند، حالا برای فعال کردن کش مرورگر می توانید از افزونه های کش سایت مانند راکت استفاده کنید و آن را روی سایت نصب کنید. قبل از نصب می توانید سرعت سایت را در gtmetrix.com ببینید و بعد از نصب افزونه هم این کار را انجام دهید، خودتان متوجه تاثیرزیاد افزونه کش روی سرعت قالب استادیار می شوید.
استفاد ه از افزونه lazy load
سومین راهی که برای افزایش سرعت پوسته آموزشی استادیار پیشنهاد می شود این است که به دلیل تعداد بالای تصاویر و ویدئوهای آموزشی محصولات و دوره ها بهتر است از افزونه بارگذاری تنبل استفاده کنید. این افزونه به این صورت عمل می کند که وقتی کاربری وارد سایت شما می شود در ابتدا فقط تصاویر بالای صفحه لود می شود و همزمان با اسکرول به پایین صفحه، بقیه تصاویر در حالت لودینگ قرار می گیرند و به نوبت باز می شوند این کار باعث می شود در یک لحظه در خواست های به سمت سرور زیاد نشود و سرعت سایت بهبود یابد.
استفاده از افزونه های ضروری
یکی دیگراز مواردی که ممکن است عملکرد و سرعت قالب استادیار را دچار مشکل کند نصب تعداد زیاد افزونه ها در سایت است. بهتر است فقط و فقط افزونه های ضروری که با قالب استادیار تداخل ندارند نصب کنید. خیلی از مواقع مشکلات سایت ها به دلیل ناسازگاری و تداخل افزونه ها است. مهم ترین افزونه هایی که می توانید در سایت خود نصب کنید و با قالب استادیار تداخل ندارند عبارتند از
- افزونه یواست سئو برای بررسی سئو سایت
- افزونه دیجیتس برای ثبت نام کاربران از طریق موبایل
- افزونه وردفنس برای حفظ امنیت سایت و جلوگیری از حملات هکری
- افزونه راکت برای کش سایت
- افزونه WP Smush Pro برای کاهش حجم تصاویر در سایت
تنظیمات CDN یا شبکه توزیع محتوا
Content Delivery Network شبکه ای متصل به تمام سرور هایی است که در تمام دنیا پخش شده اند. با استفاده از این سیستم توزیع محتوا تصاویر و JavaScripts، فایل های CSSو … روی آن ذخیره می شوند و وقتی کاربری وارد سایت شد، طبق موقعیت مکانی و نزدیکی به سرور، داده ها در اختیار او قرار داده می شود و این کار باعث می شود سرعت سایت شما افزایش یابد.
فشرده سازی Gzip
قالب استادیار دارای کد های CSS و HTML و JS با فضاهای خالی زیاد می باشد، که بهتر است برای بهبود سرعت قالب استادیار این فایل ها را با GZIPفشرده کنیم. GZIPیک نرم افزار کاربردی است که کد ها را مکان یابی می کند وآن ها به9 صورت موقت برای فایل های کوچکتر جایگزین می کند. برای فعال کردن GZIP می توانید از هاستینگ در خواست کنید و یا از افزونه های راکت وW3 Total Cache WP Super Cache استفاده کنید.
در این مقاله به بررسی بهبود سرعت در قالب studiare پرداختیم و سعی کردیم بهترین راه حل ها برای بهبود و افزایش سرعت را معرفی کنیم. لازم به ذکر است که برای اینکه دچار مشکل سرعت درنشوید بهتر است از همان ابتدا بهترین و پرسرعت ترین قالب وردپرس را تهیه کنید.
2 پاسخ
افزونه های کش معجزه می کنن واقعا، هر زمان که احساس می کنم سایت کند شده حتما از افزونه راکت استفاده می کنم. مطمین باشید سرعت سایت ازین رو به اون رو میشه.
اتفاقا همه جا صحبت از بهبود سرعت قالب های اموزشی هست. من اول مستر استادی داشتم که بد فارسی سازی شده بود و مثلا دکمه های cta اون کار نمیکرد بعد به ادما مهاجرت کردم که خیلی کند بود و نهایتا به اجومال رفتم که خیلی خوب بود. سرعت استادیار هم نسبت به مواردی که گفته شد بهتره. دیگه این بهینه سازیه کار رو درست تر میکنه
با سلام و احترام، بله دقیقا
امتیاز بینندگان:5 ستاره