میزان پیشرفت خواندن شما
فهرست مطالب

فهرست مطالب

چرا وردپرس ؟ وردپرس واقعا خوبه یا نه؟ (آپدیت شد)

چرا وردپرس

چند وقت پیش یکی از دوستان در بخش تماس با ما سوالی برای ما فرستاد که موضوع این مقاله شد که چرا وردپرس ؟ همه میگن وردپرس خوبه ولی نمیگن چرا حالا قراره داخل این مقاله چرایی وردپرس رو بگیم و اگر این دلایل برای شما خوب بود وردپرس رو انتخاب کنید.

درسته که ما مجموعه آموزش وردپرس هستیم ولی این دلیل نمیشه که حتما وردپرس خوب باشه و مجموعه ای شبیه ما معمولا میگن که خوبه و به قول قدیمی ها هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه برای همین بیایید صادقانه بررسیش کنیم

 

چرا وردپرس ؟ شروع 12 دلیل

1. وردپرس متن بازه (Open Source)

متن باز بودن باعث این خواهد شد که ما بتوانیم یک سیستم را به راحتی توسعه بدهیم و حتی برنامه نویس استخدام کنیم یا در کد نویسی های خود وردپرس دستکاری کنیم و متن باز مثلا وردپرس:

  • رایگان است. نرم‌افزارهای متن‌باز معمولا رایگان هستند، یعنی می‌توانید از آن‌ها به هر تعداد در پروژه‌های تجاری یا غیرتجاری خود استفاده نمایید.
  • قابلیت سفارشی‌سازی دارد. هنگام استفاده از وردپرس فقط نام CMS شما وردپرس است، اما می‌توانید وردپرس را به‌صورت کامل سفارشی‌سازی کنید و هر تغییراتی را که دوست دارید اعمال نمایید.

همچنین به دلیل متن‌باز بودن وردپرس، توسعه‌دهندگان زیادی بر روی آن کار می‌کنند و روز به روز امکانات و قابلیت‌های بیشتر برای این CMS محبوب به وجود می‌آید؛ که این قطعاً به نفع کاربران وردپرس است.

 

2. مردم تمایل بیشتری براش دارن

بیش از میلیون‌ها سایت در جهان وجود دارد که 30 درصد آن‌ها با وردپرس ساخته‌شده‌اند.

مثلا بلاگ پلی استیشن گرفته تا سایت رسمی کشور سوئد (بلاگ ناسا، بلاگ سی پنل) و… به‌علاوه، روزانه بیش از 500 سایت جدید با وردپرس طراحی می‌شوند.

باوجود این کاربران مشتاق، مطمئن باشید که وردپرس به این زودی‌ها از رده خارج نمی‌شود و توسعه‌دهندگان آن مرتب روی آن کار می‌کنند. این بدان معنا است که وردپرس همیشه ازنظر امنیتی و امکانات به‌روزرسانی می‌شود.

به‌علاوه تعدادی از توسعه‌دهندگان نیز روی افزونه‌های وردپرسی کار می‌کنند. برای مثال در حال حاضر بیش از 50 هزار عنوان افزونه برای وردپرس تولیدشده است. همان‌طوری که در جریان هستید، افزونه‌های وردپرس کار یک صفحه کد را فقط با یک دکمه انجام می‌دهند.

یکی از مزیت افزونه‌های وردپرس این است که برای هر مشکل چندین افزونه وجود دارد و شما حق انتخاب دارید. همچنین تمامی این افزونه‌های پولی نیستند، اما قطعاً افزونه‌های پولی بهتر از افزونه‌های رایگان هستند.

 

3. چرا وردپرس خوراک پروژه زدنه؟

چرا وردپرس

شاید شما هم شنیده باشید که وردپرس یک پلتفرم ساخت وبلاگ است. ازلحاظ فنی درست است، اما وردپرس یک CMS است و CMS ها می‌توانند برای هر پروژه‌ای به کار گرفته شوند.

برای مثال با وردپرس می‌توانید کسب‌وکار خود را رشد بدهید، آموزشگاه مجازی ایجاد نمایید، انجمن بسازید، شبکه اجتماعی ایجاد کنید یا هر پروژه‌ای که در فکرتان است. حتی اگر صاحب یک مغازه هستید، می‌توانید با استفاده از ووکامرس فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید.

اگر قصد دارید کمی جدی‌تر و سخت‌تر کارکنید، می‌توانید از Rest API برای تولید API و استفاده از وب‌سایت بر روی دیگر پلتفرم‌ها استفاده نمایید.

 

4. کار کردن باهاش خیلی ساده است

یادگیری وردپرس بسیار ساده است، حتی اگر تابه‌حال با CMS ها کارنکرده‌اید. برای شروع باید یک‌هاست و دامنه تهیه کنید و فقط وردپرس را نصب کنید. برای ادامه کار می‌توانید از وبلاگ شهر وردپرس استفاده نمایید.

نکته جالبی که در وردپرس وجود دارد این است که چندین راه برای شخصی‌سازی آن وجود دارد. پس از نصب وردپرس می‌توانید شروع به سفارشی‌سازی کامل آن نمایید.

حتی برای طراحان سایت باتجربه، وردپرس چیزهای زیادی برای ارائه دارد، شما می‌توانید بسیار سریع‌تر از قبل کارهای خود را انجام دهید. همچنین می‌توانید در هر زمان و در هر قسمت از کد نویسی استفاده کنید.

 

5. انجمن پرسش و پاسخ فارسی داره

انجمن وردپرس فارسی

بالاتر درباره محبوبیت وردپرس به‌خوبی توضیح دادیم. لازم به ذکر است که یک انجمن بزرگ برای وردپرس وجود دارد که اعضای آن تنها توسعه‌دهندگان نیستند، کاربران وردپرس نیز جزو این انجمن هستند.

هر سؤالی داشتید می‌توانید در این انجمن مطرح کنید و مشکل خود را رفع کنید. همچنین رویدادهای وردپرسی را از دست ندهید.

با یک جستجو در اینترنت انجمن‌های زیادی را برای وردپرس خواهید دید، اما معروف‌ترین انجمن وردپرس، انجمن وردپرس پارسی است.

 

6. خوب و بدش مشخصه

یکی از چالش‌های اصلی بعد از طراحی سایت، مقیاس یا تجزیه‌وتحلیل سایت است. زمانی که بر روی سئو سایت خودکار می‌کنید یا محتوای خوب تولید می‌کنید، ترافیک سایت شما بالاتر می‌رود. هرچقدر ترافیک سایت بالاتر بروید بر سایت فشار بیشتری وارد خواهد شد.

برای کم کردن فشار می‌توانید از میزبان وب مناسب استفاده نمایید؛ اما این تا بخشی از مشکل را حل می‌کند، اصل مشکل را CMS ها ایجاد می‌کنند. اگر با دقت به سایت‌های ساخته‌شده با وردپرس نگاه بی اندازید، متوجه خواهید شد که وب‌سایت‌های بزرگی با وردپرس ساخته‌شده‌اند؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که وردپرس ازنظر تجزیه‌وتحلیل هیچ مشکلی ندارد.

به خاطر داشته باشید-اگر قصد دارید وب‌سایت خود را در سریع‌ترین زمان بهینه کنید و خود را به نتایج اول گوگل برساند، انتخاب میزبان‌هاست بسیار مهم است؛ اما باید بدانید که نتایج خوب، پاداش زحمات خوب است.

 

7. قالب و افزونه توش همه چیزه

قالب و افزونه در وردپرس

اگر تازه با وردپرس آشنا شده‌اید، شاید با مفهوم قالب و افزونه آشنایی نداشته باشید. باهم مرور می‌کنیم:

قالب ها: قالب‌ها یا تم‌های آماده‌ای که می‌توانید برای تغیر صفحه اصلی وب‌سایت خود از آن‌ها استفاده کنید.

افزونه‌ ها: افزونه‌ها امکانات و ویژگی‌های جدید را به وردپرس شما اضافه می‌کنند.

همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم، هزاران افزونه و قالب پولی و رایگان برای وردپرس در دسترس هستند.

اکثر قالب‌های پولی بعد از نصب امکانات سفارشی‌سازی خوبی را به کاربران ارائه می‌دهند و شما نیازی به افزونه‌های جانبی ندارید.

 

8. بروزرسانی درست و حسابی داره

اگر تابه‌حال هیچ وب‌سایتی راه‌اندازی نکرده‌اید، باید بدانید که بعد از گذشت مدتی وب‌سایت‌ها نیاز به تعمیر یا به‌روزرسانی خواهند داشت. برای وردپرس باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • به‌روزرسانی هسته وردپرس به جدیدترین نسخه
  • به‌روزرسانی قالب‌ها و افزونه‌ها
  • مدیریت نظرات سایت خود
  • اطمینان از سئو و امنیت سایت
  • تهیه نسخه پشتیبان (بک آپ)

در عمل هیچ‌کدام از این موارد نباید خیلی وقت شما را تلف کند.

 

9. سئوش واقعا قوی و خودکاره

سئو وردپرس

بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو (سئو) به شما اطمینان می‌دهد که وب‌سایتتان توسط موتورهای جستجو دیده می‌شود و ترافیکتان افزایش پیدا خواهد کرد.

راه‌ها و تکنیک‌های زیادی برای سئو سایت وجود دارد، اما بسته به کار شما این متفاوت است. بهترین راه تولید محتوای باکیفیت است.

در وردپرس برای سئو به افزونه‌های بزرگی همچون Yoast Seo و All in One Seo Pack  دسترسی دارید.

 

10. امنیت وردپرس قابل قبوله و میشه خیلی بهترش کرد

هیچ CMS یا وب‌سایتی امنیت 100 درصد ندارد؛ اما استفاده از یک CMS که امنیت را نادیده نمی‌گیرد ضروری است.

اگر می‌خواهید یک سد محکم در برابر هکرها بسازید، تمام کاری که باید انجام دهید این است که وردپرس را همیشه به‌روز نگه‌دارید. منظور هسته و اضافات آن مثل قالب‌ها و افزونه‌ها است.

وردپرس همیشه در به‌روزرسانی‌های خود باگ‌های موجود را از بین می‌برد؛ اما اگر می‌خواهید اصولی‌تر بر امنیت سایتتان تمرکز کنید، از یک‌هاست خوب استفاده نمایید.

اقدامات زیادی برای بالا بردن امنیت می‌توانید انجام دهید؛ ازجمله روز عبور قوی و تائید دومرحله‌ای.اما زمانی که وردپرس شما بروز نباشد یا میزبان وب شما ضعیف باشد، عملاً این کارها بیهوده است.

 

11. انگار که وردپرس مال خود شماست

وردپرس یک CMS خود میزبان نام دارد؛ یعنی این نرم‌افزار را دانلود کرده و روی هر سروری که دوست دارید اجرا کنید. مزیت این عملکرد این است که شما مجبور به استفاده از یک سرور مشخص نیستید.

از طرفی می‌توانید هر زمان که نیاز دارید میزبان‌هاست خود را تغییر دهید. مالک وب‌سایت و هر چیزی که در آن است مال شماست.

 

12. بلاگش حرف نداره

بلاگ وردپرس

ما در اینجا همه امکانات وردپرس را برای انجام کاری فراتر از وبلاگ نویسی معرفی کردیم؛ اما حیف است ندانید که برای ساخت وبلاگ وردپرس بهترین گزینه است.

در اصل در وردپرس تولید محتوا، انتشار آن، مدیریت نظرات و چیزهای دیگر بسیار ساده اتفاق می‌افتد.

باوجود سن وردپرس، هنوز هم نوآوری‌های خودش را دارد. توسعه‌دهندگان وردپرس در سال 2019 نسخه جدیدی از ویرایشگر وردپرس را رونمایی کردند که توسط آن می‌توانید به صفحه تسلط کامل داشته باشید و صفحه‌های بصری خیره کنده‌ای را خلق کنید.

 

جمع‌بندی چرا وردپرس :

در اینجا 12 دلیل برای انتخاب وردپرس را گفتیم. یه طور خلاصه وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کامل است که هر امکانی بخواهید در آن فراهم است.امیدواریم لذت ببرید.

حالا دیگه نپرس چرا وردپرس برو و نصبش کن 🙂

اگر نیاز به آموزش های بیشتر در زمینه راه اندازی سایت های وردپرسی دارید به صفحه آموزش وردپرس و آموزش رایگان ووکامرس وردپرس مراجعه کنید. 

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *