میزان پیشرفت خواندن شما
فهرست مطالب

فهرست مطالب

13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس

13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس

شما باید ترافیک وب‌سایت خود را افزایش دهید. فرقی نمی‌کند که سایت خبری دارید، یا خدماتی ارائه می‌دهید یا محصولاتی را می‌فروشید. به عبارتی هرچقدر ترافیک وب‌سایت خود را بیشتر کنید تعداد کاربرانی که می‌توانید روی آن‌ها حساب کنید بیشتر می‌شود. در این مقاله با 13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس آشنا خواهید شد.

 

اما از کجا شروع کنیم؟

راه‌های زیادی برای افزایش ترافیک وب‌سایت وجود دارد اما بهینه‌سازی موتورهای های جستجو (سئو) بهترین آن‌هاست. سئو مجموعه‌ای از استراتژی‌ها و تکنیک‌های هدفمند است که به شما کمک می‌کند وب‌سایت خود را در نتایج اول گوگل نماید دهید.

علاوه بر این راه‌های زیادی برای سئو وردپرس وجود دارد که ما در این مقاله درباره 13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس صحبت می‌کنیم.

 

داستان آموزش 13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس

زمانی که شما در اینترنت در حال تحقیق یا بررسی هستید از موتورهای جستجو استفاده می‌کنید. این بدان معنا است که اگر می‌خواهید از وب‌سایت خود مطمئن باشید ابتدا باید بررسی کنید که آیا وب‌سایت شما در گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر به نمایش درمی‌آید؟ از همه مهم‌تر باید بررسی کنید که وب‌سایت شما درنتیجه چندم گوگل نمایش داده می‌شود.

همان‌طوری که پیش‌تر گفتیم، بهترین راه برای بالا بردن رتبه سایت سئو است. سئو طیف گسترده‌ای از استراتژی‌ها و تکنیک‌های مبتنی بر الگوریتم موتورهای جستجوگر است. بهینه‌سازی سایت شما برای موتورهای جستجوگر فواید زیادی دارد؛ ازجمله:

  • سایتی که رتبه بالایی دارد در نتایج اول گوگل نمایش داده می‌شد و فرصت بهتری برای افزایش ترافیک خود دارد.
  • سایت بسیار معتبر به نظر می‌رسد.
  • ازآنجایی‌که یکی از موارد اصلی سئو تولید محتوای خوب است، زمانی که در نتایج اول ظاهر می‌شوید محتوای خوبی را به کاربر ارائه می‌دهید.

اگر به‌تازگی با سئو آشنا شده‌اید نترسید. زمانی که وردپرس را نصب می‌کنید نصف کارهای سئو به‌صورت خودکار انجام می‌شود. به‌علاوه روش‌های زیادی وجود دارد که وب‌سایت خود را به بهترین نتیجه برسانید. بیایید به 13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس نگاهی بیندازیم.

13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس

 این لیست استراتژی سئو برای وب‌سایت‌هایی که مدتی از فعالیت آن‌ها گذشته است و کارهای اولیه را انجام داده‌اند مناسب است (منظور ما مدت خیلی طولانی نیست). بدیهی است که تکنیک‌های بسیار زیادی برای سئو وجود دارد؛ اما فراموش نکنید که لازم نیست همه این کارها را انجام دهید. (گرچه انجام تمامی کارها ضرری ندارد)

 

  1. شرکت ارائه‌دهنده ‌هاست خود را با دقت انتخاب کنید

سئو وردپرس

هاستی که شما از آن استفاده می‌کنید بسیار در سئو تأثیر دارد؛ زیرا گوگل برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها، زمان بارگذاری سایت را نیز زیر نظر می‌گیرد. بر همین اساس یک هاستینگ خوب می‌تواند شما در نتایج اول به نمایش دربیاورد. همچنین ارائه‌دهنده ‌هاست شما می‌تواند بر UX سایت شما تأثیر بگذارد و یا فاضله فیزیکی بین کاربر و سرور را تعیین کند؛ بنابراین استفاده از یک هاستینگ خوب بسیار مهم است.

اگر هنوز وب‌سایت خود را ایجاد نکرده‌اید به دنبال میزبان وبی باشید که سابقه خوبی داشته باشد. هاست‌های مخصوص وردپرس نیز گزینه مناسبی برای استفاده هستند.

 

  1. قالب وب‌سایتتان را برای موتورهای جستجوگر سئو کنید

انتخاب قالب یکی از کارهای مهمی است که باید برای وب‌سایت وردپرسی خود انجام دهید. قالب‌ها طاهر سایت را تعیین می‌کنند، قابلیت جدیدی ارائه می‌دهند و همچنین در سئو نقش اساسی دارند. برای مثال قالب وب‌سایت شما می‌توانید بر سرعت سایت تأثیر بگذارد. نحوه کد نویسی قالب نیز مهم است زیرا کدهای تمیز و مرتب باعث بالا رفتن رتبه سایت می‌گردد.

پس در هنگام تهیه قالب به سئو آن توجه کافی داشته باشید. معمولاً به قالب‌های سئو شده Seo friendly می‌گویند.

 

  1. از افزونه‌های سئو استفاده کنید

سئو وردپرس

اگر به‌تازگی وارد دنیای وردپرس شده‌اید، شاید نمی‌دانید که افزونه‌ها چه هستند؛ افزونه‌ها امکانات جانبی وردپرس هستند که با یک کلیک نصب خواهند شد و شما بدون کد نویسی می‌توانید هر امکانی را در وب‌سایتتان به وجود بیاورید. افزونه‌های زیادی وجود دارند که سئو وردپرس را به‌طور کامل بهبود می‌دهد و رتبه وب‌سایت را بالا می‌برد.

این افزونه‌های امکانات کوچک و زیادی مثل ایجاد نقشه سایت دارند. برای بهبود سئو سایتتان می‌توانید از یک افزونه جامع مثل Yoast Seo استفاده کنید.

برای آموزش کامل افزونه Yoast Seo اینجا کلیک کنید.

 

  1. ساختار پیوند ثابت (Permalink) را تغییر دهید

سئو وردپرس

پیوندهای ثابت همان Url هایی هستند که برای هر صفحه، نوشته یا دسته‌بندی به‌صورت اختصاصی و دائمی ایجاد می‌شود. کاربران از این طریق به وب‌سایت ما هدایت می‌شوند، ساختار پیوندهای شما بسیار اهمیت دارد. پیوندهایی که موضوع نوشته را به‌خوبی بازگو کند و برای موتورهای جستجو قابل‌فهم باشد دارای ارزش بیشتری است.

وردپرس به‌طور پیش‌فرض تعدادی ساختار پیوند پیشنهاد می‌دهد.

بعضی از این ساختار دارای اعداد هستند که برای سئو چندان مناسب نیست؛ زیرا اطلاعات جامعی به موتورهای جستجو ارائه نمی‌دهد. بهترین انتخاب نام نوشته است که بیشترین ارتباط را با محتوا دارد.

با مراجعه به تنظیمات>پیوندها می‌توانید یک ساختار پیوند انتخاب کنید یا یک ساختار سفارشی بسازید.

 

  1. ساخت نقشه سایت

نقشه سایت یک لیست کامل از صفحه‌ها و تمام محتوای موجود در وب‌سایت شما است که به‌صورت منظم چیده شده است. یا کمک نقشه سایت موتورهای جستجو در کمترین زمان ممکن است چینش و محتوای وب‌سایت شما باخبر می‌شوند. این نقشه‌ها قبلاً برای ارتباط بهتر کاربر با وب‌سایت ساخته‌شده بودند، اما اکنون تنها هدف آن‌ها نمایش بهتر و سریع‌تر سایت به موتورهای جستجو است.

نقشه سایت به‌صورت مستقیم رتبه سایت را افزایش نمی‌دهد اما همچنان یک ابزار خوب برای سئو سایت است. نقشه سایت باعث می‌شود ربات‌های خزنده گوگل کل وب‌سایت شمارا ببینند و ارتباط محتواها را باهم درک کنند. همچنین با این کار سرعت ایندکس مطالب شما نیز بیشتر می‌شود. افزونه‌های زیادی ازجمله Google XML Sitemap برای ساخت نقشه سایت در وردپرس وجود دارد.

برای آموزش کامل « ساخت نقشه سایت در وردپرس » این مقاله را بخوانید.

 

  1. استفاده از تگ Head در محتوا

درحالی‌که نقشه سایت به ربات‌های خزنده گوگل کمک می‌کند تا محتوای وب‌سایت را شناسایی کنند، به آن‌ها در شناخت و رتبه‌بندی هر محتوا به‌صورت جداگانه کمک نمی‌کند. برای حل این مشکل باید از تگ عنوان (Heading) استفاده کنید.

در ویرایشگر محتوای وردپرس می‌توانید عنوان 1، عنوان 2 و سربرگ‌های دیگر را مشاهده کنید.

با استفاده از این ساختار و ایجاد سربرگ‌های مناسب در محتوا، دو مزیت ایجاد می‌شود. اول اینکه ازلحاظ بصری محتوا شما زیباتر خواهد شد و خواندن آن برای کاربران نیز راحت‌تر است. دوم آنکه ربات‌های خزنده گوگل به عناوین توجه زیادی دارند و با استفاده از آن‌ها محتوای شمارا سازمان‌دهی می‌کنند؛ بنابراین فراموش نکنید که هنگام ایجاد نوشته یا صفحه تا حد امکان از عناوین استفاده کنید.

 

  1. محتوای خود را در مورد کلیدواژه بنویسید

سئو وردپرس

احتمالاً قبل از خواندن این مقاله درباره کلیدواژه یا کلمات کلیدی شنیده‌اید. آن‌ها کلماتی کوتاه هستند که موضوع مقاله را توصیف می‌کنند. برای مثال کلمه ساخت نقشه سایت در وردپرس را انتخاب می‌کنیم که مقاله آن درباره ساخت نقشه سایت در وردپرس است. با این کار در هنگام جستجوی این کلمه، نوشته شما به نمایش درمی‌آید (اگر سئو محتوا قوی باشد).

انتخاب و استفاده از کلمه کلیدی در عنوان، سربرگ‌ها و خود محتوا یک روش معمول برای بهبود سئو و نمایش نوشته در نتایج اول است. البته توجه داشته باشید که باید هوشمندانه این کار را انجام دهید. تکرار بیش‌ازحد کلیدواژه در محتوا امتیاز محسوب نمی‌شود.

 

  1. لینک سازی داخلی و خارجی

سئو وردپرس

گوگل و سایر موتورهای جستجوگر سایت شمارا یک فضای خالی نمی‌بینند. آن‌ها بررسی می‌کنند که سایت شما چقدر به سایت‌های دیگر مرتبط است و یا در سایت چقدر ارتباط بین محتواها وجود دارد. لینک دادن محتواها به یکدیگر به موتورهای جستجو اعلام می‌کند که این محتوا با کدام محتوا مرتبط است. همچنین باعث می‌شود کاربران در وب‌سایت شما وقت بیشتری را صرف کنند و به محتواهای دیگر وب‌سایت شما نیز سر بزنند.

این مورد نیز مانند کلمه کلیدی استراتژی خود را دارد و در استفاده از آن باید دقت کرد. اگر لینک‌های زیاد و بی‌ربطی در محتوای خود ایجاد کنید، یا فقط برای تبلیغ لینک ایجاد کنید، رتبه وب‌سایت شما به‌زودی افت خواهد کرد.

در عوض به دنبال لینک‌های باکیفیت باشید که کاربران از آن‌ها لذت ببرند. با استفاده هوشمندانه از این تکنیک می‌توانید رتبه وب‌سایت را به‌خوبی افزایش دهید.

  1. وب‌سایت خود را ریسپانسیو کنید

در حال حاضر اکثر مردم برای بازدید از وب‌سایت‌ها از تلفن همراه استفاده می‌کنند. این بدان معناست که وب‌سایت شما باید در همه دستگاه‌ها در عالی‌ترین شرایط نمایش داده شود. شما می‌توانید با رعایت نکات طراحی ریسپانسیو سایت خود را در همه دستگاه‌ها بهینه کنید.

ریسپانسیو بودن سایت به‌قدری اهمیت دارد که یکی از عوامل رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها است. اگر وب‌سایتتان ریسپانسیو باشد شانس بیشتری برای نمایش در نتایج اول دارید.

برای کاربران وردپرس راحت‌ترین کار برای ریسپانسیو کردن وب‌سایت، استفاده از یک قالب ریسپانسیو است. معمولاً همه قالب‌ها از این ویژگی پشتیبانی می‌کند؛ اما در هنگام انتخاب قالب علاوه بر ویژگی‌های دیگر سئو، به ریسپانسیو بودن آن نیز توجه کنید.

 

  1. تصاویر خود را بهینه کنید

تصاویر در همه وب‌سایت‌ها باارزش هستند. آن‌ها جذابیت و زیبایی بصری ایجاد می‌کنند همچنین باعث می‌شود بتوانید اطلاعات را به شکلی دیگر به کاربران ارائه دهید؛ به‌صورت کلی تصاویر باعث افزایش خوانایی متن می‌شود. همان‌طور که می‌دانید آن‌ها در سئو وب‌سایت شما نیز تأثیرگذار هستند. برای مثال کیفیت و حجم تصاویر می‌تواند بر سرعت وب‌سایت که یک عامل رتبه‌بندی است تأثیر بگذارد. همچنین ربات‌های خزنده به محتوای لینک شده و چسبانده شده به تصاویر نیز نگاه می‌کنند، مثلاً تگ alt یک ویژگی مهم در سئو تصاویر است.

برای آموزش بهینه سازی عکس ها در وردپرس مقاله ای که به این نام در سایت نوشته ایم می تواند به شما کمک زیادی کند.

 

  1. محتوای طولانی بنویسید

الگوریتم‌های گوگل به طول محتوا توجه ویژه‌ای دارند. این بدان معنا نیست که محتوای کوتاه رتبه خوبی نمی‌گیرد؛ اما محتوای بلند رتبه بهتری می‌گیرد زیرا ازنظر گوگل محتوای طولانی‌تر مفیدتر است. به‌علاوه هرچقدر محتوای شما بیشتر باشد، با استفاده از کلمات کلیدی و سربرگ‌ها می‌توانید محتوای خود را بهتر سئو کنید.

محتوای طولانی مفیدتر است زیرا شما بیشتر راجع به موضوع صحبت می‌کنید، همچنین کاربران نیز وقت بیشتری را در سایت شما هستند؛ بنابراین هنگام تولید محتوا سعی کنید تا حد امکان آن را طولانی‌تر کنید. توجه داشته باشید که محتوای طولانی بی‌ارزش، بدتر از محتوای کوتاه باارزش است. پس محتوای خوب و طولانی تولید کنید.

روش‌های زیادی برای این کار وجود دارد اما تکنیک آسمان‌خراش بهترین آن‌ها است.

 

  1. نوشته‌های خود را به‌روز کنید

علاوه بر طول محتوا، عمر محتوا نیز برای موتورهای جستجوگر ارزش دارد. هرچقدر محتوا جدیدتر باشد بهتر است، زیرا محتوای قدیمی از رده خارج می‌شود و به درد کاربران نمی‌خورد.

بنابراین اگر می‌خواهید محتوای شما جایگاه خود را حفظ کند، باید به‌طور مدام آن را به‌روزرسانی کنید و محتوای جدید اضافه کنید. سعی کنید یک برنامه‌ریزی منظم برای به‌روزرسانی نوشته‌ها داشته باشید. همچنین از صفحات قدیمی سایتتان نیز غافل نشوید.

 

  1. بر کیفیت محتوا تمرکز کنید

تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا گوگل و دیگر موتورهای جستجو الگوریتم‌های پیچیده‌ای را خلق می‌کنند؟ زیرا هدف آن‌ها ارائه بهترین نتایج به کاربران است. آن‌ها با استفاده از الگوریتم‌ها وب‌سایت‌ها را رتبه‌بندی می‌کنند و به کاربران نشان می‌دهند. الگوریتم‌ها مرتب در حال تغییر هستند اما کلیت آن‌ها تغییری نمی‌کند. شما باید بدانید که کاربرانتان به دنبال چه چیزی هستند تا بتوانید برای آن‌ها تولید محتوا کنید. همچنین دقت کنید که مطالب شما بسیار دقیق و آزمایش‌شده باشد. جزئیات بسیار مهم هستند!

در نوشته‌های قبلی در مورد 8 نکته ساده برای تولید محتوا بهتر و فروش بیشتر صحبت کردیم.

جمع‌بندی:

در این مقاله 13 مرحله برای بهبود سئو وردپرس را فراگرفتید. امیدواریم لذت برده باشید.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *