بهترین افزونه سئو وردپرس در کنار 8 گام ساده بهبود رتبه

سئو به زبان ساده، یعنی دستیابی به ترافیک بیشتر برای وب سایت شما و به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجو است. سئو در مورد قواعد برنامه نویسی استاندارد و فرمت محتوای صحیح وب سایت صحبت می کند.
9 گام سئو وردپرس

سئو به زبان ساده، یعنی دستیابی به ترافیک بیشتر برای وب سایت شما و به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجو است. سئو در مورد قواعد برنامه نویسی استاندارد و فرمت محتوای صحیح وب سایت صحبت می کند. متاسفانه راهنماهای موجود بسیار فنی بوده و برای شروع کار کاربران تازه کار کمی مشکل هستند. در این مطلب سعی می کنیم بهترین روش های بهبود سئو وردپرس را به اشتراک بگذاریم.

تولید ساده محتوای seo friendly یکی از مهمترین دلایل استفاده از وردپرس است. این سیستم مدیریت محتوا کدهایی را تولید می کند که از بهترین شیوه های سئو پیروی می کنند، اما اگر مایلید به شرایط ایده آل برسید می توانید از این راهنما بهره ببرید و با افزونه yoast seo به عنوان بهترین پلاگین این حوزه آشنا شوید.

1.   تنظیمات وردپرس برای سئو سایت

زمانی که شما یک قالب وردپرس جدید نصب می کنید، صفحات آن پر از محتواهای بی معنی است که برای موتورهای جستجو نه تنها ارزشمند نیستند بلکه تاثیر منفی بر سئو وب سایت شما دارد. در پیشخوان وردپرس از مسیر>  تنظیمات> خواندن “از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند” را تیک بزنید.

با این کار به موتور جستجوی گوگل می گویید محتوای این سایت فعلا آماده ایندکس شدن نیست.

ساختار سازگار آدرس با سئو

URL های سازگار با سئو حاوی کلماتی هستند که محتوای صفحه را بیان میکند. هنوز هم آدرس صفحات سایت یکی از موارد مهم در سئو است. بهترین تنظیمات می تواند در این مورد نمایش URL توسط نام نوشته باشد. در پیشخوان وردپرس از تنظیمات> پیوندهای یکتا را روی نام نوشته تنظیم و ذخیره کنید.

 

پیوند یکتاساختار پیش فرض لینک های وردپرس به شکل زیر است. همانظور که می بینید این نوع آدرس هیچ مفهومی را بیان نمی کند.

http://www.WEBSITE.ir/?p=10467

اما بعد از تنظیمات بالا آدرس صفحه سایت می تواند به شکل زیر نمایش داده شود.  و به سادگی می توان فهمید که این یک آموزش در مورد قالب وردپرس سالینت است.

https://www.rtl-theme.com/blog/salient-tutorial

اگر بیشتر از 6 ماه از راه اندازی سایت وردپرسی شما گذشته بهتر است که از تغییر ساختار پیوند یکتا بپرهیزید. تنها اگر تعداد صفحات ایجاد و بازدید شده کم باشد می توان با ریدایرکت کردن آدرس های جدید خطای 404 را رفع کرد.

آدرس با WWW یا بدون  WWW

شما باید یکی از ساختار های آدرس دهی با W یا بدونW  را انتخاب کنید. چون موتورهای جستجو بین این دو تفاوت قائل می شوند. نشانی وردپرس و نشانی سایت را در بخش تنظیمات> همگانی تنظیم کنید.

تنظیمات عمومی وردپرساز نظر سئو هر کدام از این نوع آدرس دهی هیچ مزیتی نسبت به دیگری ندارند.

2.   استفاده صحیح از دسته و تگ ها در وردپرس

وردپرس امکان دسته بندی محصول و نوشته را برای شما فراهم کرده است. با اینکار کاربران می توانند به راحتی به محصولات مشابه در یک گروه دسترسی داشته باشند. علاوه براین موتورهای جستجو هم می توانند ساختار و محتوای سایت را بهتر درک کنند.

ساختار دسته بندی و تگ ها می تواند به صورت زیر تعریف شود. به عنوان مثال شما دسته های غذا، سالاد و سوپ ها را دارید. برچسب غذای بین الملل و ایرانی می تواند در ادامه تعریف شود. به این ترتیب می توان برچسب را به عبارتی زیرمجموعه دسته تعریف کرد.

همانطور که در تصویر زیر می بینید می توانید در پیشخوان وردپرس دسته و برچسب محصولات و نوشته ها را تعریف کنید.

تنظیمات دسته بندیپیشنهاد: شما می توانید برای هر دسته یا برچسب توضیحاتی اضافه کنید که به موتورهای جستجو در درک محتوای هر دسته کمک کند.

3.   لینک دهی داخلی

موتورهای جستجو به هر صفحه یک امتیاز اختصاص می دهد که اعتبار صفحه (page authority) نامیده می شود و لینک دهی یکی از رایجترین معیار اعتبار صفحه است. دقت کنید که مطالب یا محصولات مرتبط به هم باید لینک دهی شوند. برای این منظور می توانید از افزونه لینک دهی خودکار استفاده کنید.

4.   بهینه سازی کامنت ها

کامنتها یکی از موارد مهم و تاثیر گذار بر اعتبار صفحه و رتبه گوگل صفحه است. بنابراین بهتر است در تائید نظرات کاربران دقت کنید و بک لینک های فاقد ارزش و اسپم را در سایت درج نکنید.

افزونه akismet افزونه پیش فرض وردپرس است و از درج کامنتهای اسپم جلوگیری می کند. سعی کنید این افزونه را غیر فعال نکنید.

5.   ترکیب متناسبی از لینک های نوفالو و فالو

اضافه کردن تگ nofollow به لینک های خارجی در سایت شما باعث می شود امتیاز یا link juice خود را از دست ندهید. این تگ را به لینک های غیر وب سایت خود اضافه کنید.

لینک فالو و نوفالودر زیر تگ نوفالو در کنار لینک صفحه آمده است. در وردپرس باید این تگ را به صورت دستی وارد کنید.

<a href=”http://site.com” rel=”nofollow”> Website </a>

6.   انتخاب بهترین افزونه سئو وردپرس

یکی از ویژگی های دوست داشتنی وردپرس این است که برای هرکاری یک افزونه وجود دارد. برای سئو نیز پلاگین های مختلفی وجود دارد که بی شک یکی از بهترین آنها افزونه yoast seo premium و سئو پک است.

افزونه yoat seo راهنمای بسیار ساده ای از چک لیست های بهینه سازی که باید در صفحات سایت رعایت شود، در اختیار شما قرار می دهد. شما با رعایت کردن و اصلاح هر یک از موارد می توانید به سبز شدن چراغ سئو صفحه کمک کنید. هر چند سبز شدن این چراغ به معنای صد در صد گوگل پسند بودن محتوا نیست.

علاوه بر رعایت موارد فنی سایت (سئو تکنیکال)، نکات دیگری مثل بیان کلمات کلیدی پرسرچ کاربران که نیاز آنها را برطرف می کند، ارائه محتوای مرتبط، مفید و ارزشمند و در نهایت کاربرپسند بودن محتوا نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

بسیاری از افراد فکر می کنند نصب و فعال کردن یک پلاگین seo همه آنچیزی است که باید برای بهینه سازی سایت برای موتور جستجو انجام می دادند. اما این یک اشتباه بزرگ است. سئو یک کار مستمر است. بدنبال یادگیری باشید.

افزونه yoast seo به شما این امکان را می دهد که یک عنوان، توضیحات متا و چند کلمه کلیدی برای نوشته یا صفحه خود انتخاب کنید. این پلاگین یک پیش نمایش از آنچه کاربر در سرچ گوگل می بیند به شما نشان می دهد. پیشنهاد می شود که عنوان و توضیحات را بهینه و جذاب انتخاب کنید. تا علاوه بر سئو بودن نرخ کلیک را افزایش دهد.

در تصویر زیر نمایی از پیشنهادات افزونه یواست سئو در سه بخش مشکلات، بهبودها و نتایج خوب را مشاهده می کنید.

تنظیمات سئو7.   اضافه کردن نقشه XML سایت در وردپرس

نقشه XML یک فایل با فرمت خاص است که لیست تمامی صفحات شامل محصول، مقاله ها، پورتفولیو، محصولات و حتی نویسنده های سایت را می تواند به موتورهای جستجوگر معرفی کند. نقشه سایت به خودی خود باعث بهبود سئو نمی شوند اما در سریع ایندکس شدن صفحات و دریافت رنگ از گوگل موثر است.

ابزارهای زیادی برای ایجاد نقشه سایت مو تواند مودر استفاده قرار گیرد. اما با نصب افزونه yoast seo نه تنها می توانید بر سئو سایت نظارت کنید بلکه می توانید نقشه سایت را به سادگی بسازید و در سرچ کنسول معرفی کنید.

سرچ کنسول یک ابزار بسیار کاربردی توسط گوگل است که به شما گزارش های دقیقی از بازدید های صفحه و کلمات کلیدی هر صفحه که موجب نمایش در صفحه نتایج گوگل می شود ارائه می کند. به این ترتیب می توانید محتوای صفحات خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید.

در تصویر زیر می توانید لیست نقشه های سایت وردپرسی که با قالب ایمپرزا و افزونه یواست سئو ساخته شده مشاهده کنید.

سرچ کنسول8.    بهبود عملکرد سایت وردپرس

هدف بهینه سازی سئو، بهبود رتبه در گوگل و سایر موتورهای جستجو است. حتی اگر تمامی موارد بیان شده در بالا رعایت کرده باشید اما سرعت سایت شما به اندازه کافی نباشد این مورد می تواند تاثیر منفی بر رتبه سایت شما بگذارد.

برای بهبود سرعت لود سایت می توانید بهینه سازی های مختلفی بر روی تصاویر و کدهای سایت انجام دهید، سپس می توانید تاثیر اینکار ها را بر روی افزایش رتبه سایت مشاهده کنید.

تصاویر نسبت به متن جاذبه بیشتری دارند و زمان بیشتری را نیز در لود شدن صفحه به خود اختصاص می دهند. شما باید تصاویرخود را قبل از آپلود کردن در سایت بهینه کنید. سپس برای هر تصویر عنوان و متن جایگزین تعیین کنید. اینکار به موتورهای جستجو در درک محتوای تصویر کمک می کند.

علاوه براین کدهای css و js از طریق فشرده سازی می توانند بهینه شوند.

9.   افزونه بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس

افزونه بهینه سازی سایت و سئو وردپرس بسیار متنوع هستند و از طریق کش کردن محتوا، بهینه سازی تصویر و کدهای قالب عملکرد سایت را تحت تاثیر خود قرار می دهند. افزونه اسکیما، سئو هوشمند، افزونه افزایش سرعت سایت و بهینه سازی، مدیریت لینک های داخلی و … همگی پلاگین هایی در جهت افزایش سرعت بالا امدن سایت هستند.

بنابراین با استفاده از راهکارهای سئو سایت وردپرس، استفاده از ابزارسرچ کنسول و بهبود عملکرد سایت، رتبه سایت خود را در گوگل و سایر موتورهای جستجو بهبود دهید. دقت داشته باسید موارد بیان شده در کنار محتوای یکتا و ارزشمند برای کاربران می تواند شما در رسیدن به کسب جایگاه بهتر در نتایج سرچ یاری دهد.

 

تلگرام
فیسبوک
لینکدین
واتساپ
ایمیل
[wp-review]

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟

با دادن امتیاز به مطالب مارا در خدمت رسانی بیشتر یاری کنید و اگر از این مطلب راضی بودید با امتیاز بالا به نویسندگان سایت قوت قلب بدهید و اگر رضایت نداشتید حتما در نظرات همین مطلب اعلام کنید و به ما در این مسیر کمک کنید.

ما را در تلگرام دنبال کنید

ما را در تلگرام دنبال کنید

19 پاسخ

  1. سلام وقتتان بخیر ممنونن از سایتتون حداقل برای من که احتیاج به راه اندازی یک سایت دارم خیلی کمک کرد و البته ضمن تشکر مجدد لطفا یک راهنمایی کوچک بفرمایید که در سایت بنده (متن قالب) لوزی های کوچک با علامت سوال بجای حروف دیده میشه لطفا راهنمایی کنید که چجوری رفعش کنم

  2. اقا الان دیگه سرچ کنسولم فک کنم بین ادرس با www و بدون www نمیذاره. شما گفتین دقت کنید و اینا.
    امکانش هست بگید که هنوزم تفاوتی بین ادین دو تا ادرس هست یا نه؟

    1. با سلام و احترام
      تفاوت بین www و بدون www در سئو هنوز هم مهمه و باید سایت با یکیش باز بشه

  3. ینی واقعا با انجام این 9 تا راه کار میشه گف سئو ما قابل قبوله؟؟ و میتونیم رتبه خوبی بگیریم؟؟

  4. سلام
    اقا من یه بار سوالمو مطرح کردم چرا منتشر نمیکنید و جواب نمیدید؟ درمورد نقشه سایت و اینکه چرا توی ی فایل نمیزاره؟ مثلا cat-product و برا بلاگ جدا ؟ این تاثیری داره برا سئو؟

    1. با سلام و احترام منتشر شده نظر شما ما نظر منتشر نشده ای نداریم
      باید جدا باشن چون نقشه همینه که جدا جدا بتونه آنالیز کنه واگرنه یکی بشه که دیگه نقشه نیست

    2. یکی دیگه از کارایی که نقشه سایت میکنه اینه که به دسته و تگهای مختلف اولویت های متفاوتی میده. priority میزان اولویت یک صفحه، نسبت به سایر صفحات سایت است که در بعضی موارد خوبه تنظیم بشه. مثلا صفحاتی که شامل آدرس و تماس رو برای سایت های فروشگاه فیزیکی و شرکتی و محصولات برای فروشگاه مجازی بیشتر تنظیم بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *