میزان پیشرفت خواندن شما
فهرست مطالب

فهرست مطالب

آموزش تغییر نام نقش کاربری در وردپرس

تغییر نام نقش کاربری در وردپرس

امروزه وردپرس به عنوان یکی محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا شناخته شده است که دارای قابلیت های بسیاری می باشد و به کاربران خود اجازه افزودن ابزار ها و افزونه های بسیاری را داده است تا با استفاده از آنها بتوانند وب سایت خود را به خوبی توسعه بدهند. در وردپرس بخشی به نام پنل مدیریت یا همان پیشخوان وجود دارد که هر یک از کاربران در صورت داشتن دسترسی که توسط مدیر وب سایت یعنی همان سازنده اصلی وب سایت به آنها داده شده است می توانند به پنل مدیریت دسترسی داشته باشند و در صورت نیاز تغییرات مورد نظر خود را ایجاد نمایند، اما به این صورت نیست که هر کاربر تغییرات دلخواه خود را ایجاد کند بلکه با توجه به سطح دسترسی خود به برخی از امکانات در پیشخوان وردپرس دسترسی دارد. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس پنج نقش کاربری به صورت پیش فرض وجود دارد که هر یک از این نقش ها به کاربر دسترسی های گوناگون برای ایجاد تغییرات در وب سایت می دهد.

یکی از کار هایی که در پنل مدیریت توسط مدیر وب سایت قابل انجام است تغییر نام نقش کاربری در وردپرس می باشد که در این مقاله قصد داریم به بررسی بیشتر این موضع و سایر نقش ها در وردپرس بپردازیم، پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 

نقش های کاربری در وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس این قابلیت را دارد که انواع نقش های کاربری را مدیریت نماید، همچنین در پیشخوان وردپرس می توانید نقش های کاربران را مشخص نمایید در واقع مشخص می کنید که هر یک از کاربران قادر هستند چه کار هایی را در وب سایت انجام بدهند و به چه کار هایی دسترسی ندارند. به طور کلی تعیین نقش های کاربری در وردپرس برای رشد وب سایت بسیار ضروری می باشد. به طور کلی در زمان نصب وردپرس پنج نقش کاربری به صورت پیش فرض وجود دارد که هر یک از این نقش ها به یک بخش از وب سایت شما دسترسی دارند و می توانند تغییراتی را اعمال نمایند.

نقش های کاربری در وردپرس

نقش های کاربری در وردپرس عبارتند از موارد زیر:

 

نقش مدیر کل

نقش مدیر در وردپرس برای مدیر وب سایت می باشد، بعد از نصب وردپرس این نقش به شخصی که وردپرس را نصب کرده است تعلق می گیرد. نقش کاربری مدیر می تواند همه پست ها و صفحات کاربران را ویرایش کند و تغییرات مورد نظر خود را بر روی آنها اعمال نماید. در وردپرس مهم ترین نقش، نقش مدیر است که به تمام بخش های وب سایت دسترسی دارد و می تواند بر روی همه بخش ها تغییرات مورد نیاز را اعمال کند.

نقش کاربری مدیر در وردپرس می تواند قالب ها و افزونه ها را ویرایش، نصب و حذف کند، و مهم ترین کاری که مدیر قادر است انجام بدهد اضافه کردن کاربر جدید به وب سایت می باشد که به راحتی می تواند اطلاعات کاربران را مانند نام کاربری و رمز عبور را تغییر بدهد یا اینکه کاربر را از وب سایت به صورت کامل حذف نماید.

تمام نقش هایی که اضافه می شوند برای مدیر وب سایت محفوظ می مانند و همچنان به شما امکان مدیریت وب سایت به صورت کامل را می دهند. اگر در حال اضافه کردن کاربران جدید به وب سایت خود هستید باید دقت داشته باشید که کدام کاربر در نقش مدیر است.

اما به طور کلی کامل ترین و مهم ترین نقش در سیستم مدیریت محتوای وردپرس متعلق به نقش کاربری مدیر است.

 

نقش ویرایشگر

یکی دیگر از نقش هایی که در وردپرس وجود دارد نقش کاربری ویرایشگر است، در واقع کاربرانی که در وردپرس دارای نقش کاربری ویرایشگر هستند می توانند کنترل کاملی را بر روی بخش محتوای وب سایت داشته باشند. همچنین نقش کاربری ویرایشگر می تواند پست هایی که توسط سایر کاربران نوشته شده است را حذف، ویرایش، انتشار و … کند. ویرایشگر در وردپرس به صورت متوسط می تواند نظرات را ویرایش یا حذف نماید.

اما لازم به ذکر است که نقش کاربری ویرایشگر در وب سایت شما این قابلیت را ندارد که تنظیمات مربوط به وب سایت را تغییر بدهد یا اینکه بتواند افزونه یا قالب بر روی وردپرس نصب کند.

 

نقش نویسنده

نقش کاربری نویسنده در وردپرس همان طور که از نامش مشخص است کاربری می باشد که می تواند در نقش نویسنده بنویسد، پست های خود را انتشار بدهد یا اینکه آنها را ویرایش نماید. همچنین نقش کاربری نویسنده می تواند پست هایی که خودش نوشته و بر روی وب سایت انتشار داده را حذف کند. اما نویسنده ها در زمان نوشتن یک پست نمی توانند برای آن دسته جدید ایجاد کنند بلکه قادر هستند از دسته هایی که قبلا ایجاد شده اند استفاده کنند و به نوشته های خود می توانند تگ های مختلف هم اضافه نمایند.

نویسندگان فادر هستند که نظرات مربوط به نوشته ها و پست ها را مشاهده کنند ولی نمی تواند نظرات را حذف یا تایید کنند.

به طور کلی نقش کاربری نویسنده در وردپرس یک نقش کم خطر است که به تنظیمات وب سایت هم دسترسی ندارد و قادر نیست تغییراتی را بر روی وب سایت جز افزودن پست یا حذف آن داشته باشد.

 

نقش مشارکت کننده

نقش کاربری مشارکت کننده در وردپرس یکی از نقش هایی است که در آن کاربر توانایی ایجاد و ویرایش پست های خود را دارد اما قادر به انتشار نوشته های خود نیست. نقش کاربری مشارکت کننده نمی تواند یک دسته بندی جدید در وردپرس را ایجاد کند اما در نوشته های خود می تواند از دسته بندی های که موجود هستند استفاده کند.

یکی از بزرگترین ضعف هایی که این نقش کاربری دارد این است که قادر به افزودن هیچ فایلی نمی باشد. همچنین نقش کاربری مشارکت کننده در وردپرس می تواند به نظرات کاربران پاسخ بدهد اما قادر به تایید کردن یا رد کردن آنها نیست.

 

نقش مشترک

نقش کاربری مشترک در وردپرس یکی دیگر از نقش هایی است که توانایی انجام هیچ کاری را ندارد مگر اینکه مدیر وب سایت از طریق افزونه های وردپرس به این کاربر نقش خاصی را بدهند. کاربرانی که در وردپرس دارای نقش مشترک هستند می توانند وارد پیشخوان وب سایت شما بشوند و همه پست ها را مشاهده کنند.

در واقع کاربرانی که دارای این نقش هستند می توانند رمز عبور خود را تغییر بدهند اما هیچ نوشته جدیدی را نمی توانند ایجاد کنند یا اینکه نظرات را ببینند و تغییراتی را بر روی وب سایت شما ایجاد کنند.

 

مدیر کل شبکه در وردپرس

مدیر کل شبکه در وردپرس یکی دیگر از نقش هایی است که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس وجود دارد. کاربر هایی که دارای نقش مدیر کل شبکه می باشند فقط در وردپرس شبکه در دسترس هستند و کاربری که دارای نقش مدیر کل شبکه است می تواند به وردپرس، شبکه وب سایت اضافه کند یا اینکه حذف نماید. همچنین کاربران این نقش قادر هستند که قالب یا افزونه جدید نصب کنند، کاربر جدید اضافه نمایند و اعمال گسترده ای را در شبکه بر روی چند وب سایت وردپرس انجام بدهند.

همان طور که در بخش بالا برای شما توضیح دادیم سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای پنج نقش کاربری و یک نقش مدیر کل شبکه می باشد که هر یک از این کاربران دارای دسترسی های مختلفی هستند و می توانند یک کار مشخص را انجام بدهند. اما موضوع اصلی که در این مقاله می خواهیم درباره آن صحبت کنیم تغییر نام نقش کاربری در وردپرس است که از طریق آن می توانید نام نقش کاربری خود را تغییر بدهید.

 

ایجاد نقش های کاربری در وردپرس

نقش های کاربری که در وردپرس وجود دارند به صورتی طراحی شده اند که می توانند نیاز همه وبمستر ها را رفع کنند اما گاهی اوقات نیاز است که این دسترسی ها کم یا زیاد بشوند. به عنوان مثال فرض کنید که شما مدیر کل یک مجله اینترنتی هستید و یکی از نویسندگان شما دیگر تمایل به ادامه همکاری با شما را ندارد و دسترسی نقش کاربری نویسنده به صورتی است که می تواند نوشته هایی که ایجاد کرده را حذف کند و شما باید برای جلوگیری از این مشکل قابلیت حذف نوشته ها را از نقش نویسنده حذف نمایید چون ممکن است که در آینده نقش کاربری جدیدی را ایجاد کنید و بخواهید نوشته ها را به نویسنده جدید انتقال بدهید.

 خوشبختانه سیستم مدیریت محتوای وردپرس قابلیت تغییر نام نویسنده را در اختیار کاربران خود قرار داده است که از طریق آن به راحتی می توانید این کار را انجام بدهید، برای اطلاعات بیشتر در رابطه با تغییر نام نویسنده می توانید به مقاله تغییر نام نویسنده در وردپرس مراجعه نمایید.

ایجاد نقش های کاربری در وردپرس

به طور کلی ممکن است وب سایت شما دارای کاربران زیادی باشد و شما برای مدیریت آن نیاز داشته باشید که دسترسی هایی را در وب سایت خود ایجاد کنید یا اینکه بخواهید عملیات تغییر نام نقش کاربری در وردپرس را انجام بدهید و با استفاده از آن نقش کاربری کاربران خود را تغییر بدهید تا بتوانند به سایر قسمت ها دسترسی داشته باشند و تغییرات مورد نیاز را بر روی وب سایت شما اعمال نمایند.

در ادامه این مقاله به توضیحاتی در رابطه با تغییر نام نقش کاربری در وردپرس پرداخته ایم که با استفاده از این روش می توانید نقش کاربری کاران قدیمی را هم ویرایش نمایید.

در سیستم مدیریت محتوای وردپرس افزونه هایی وجود دارند که کار را برای مدیریت نقش های کاربری و یا ایجاد یک نقش کاربری جدید بسیار راحت کرده اند و تنها با نصب این افزونه ها که در مخزن وردپرس قرار گرفته اند به سادگی می توانید نقش های کاربری جدید را ایجاد کنید و آنها را مدیریت نمایید. در ادامه به معرفی یکی از این افزونه ها پرداخته ایم.

 

افزونه PublishPress Capabilities

افزونه PublishPress Capabilities یکی از افزونه هایی می باشد در ابتدا با نام Capablitiy Manager Enhanced در مخزن وردپرس قرار گرفته بود. این افزونه به شما امکان کنترل و مدیریت همه مجوز ها را در سیستم مدیریت محتوای وردپرس می دهد و شما می توانید با استفاده از این افزونه نقش های کاربران خود در وب سایت را تنظیم کنید و به هر کاربر یک سطح دسترسی برای انجام کار های مورد نظر بدهید. در واقع این افزونه برای تغییر نام نقش کاربری در وردپرس هم کاربرد دارد. همچنین با استفاده از این افزونه می توانید نقش های کاربری جدید ایجاد نمایید یا آنها را ویرایش کنید.

این افزونه در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و دارای شش هزار نصب فعال می باشد و از جانب کاربران امتیاز پنج را گرفته است. در ادامه به توضیح کار هایی که با نصب این افزونه قادر به انجام خواهید بود پرداخته شده است.

 

مدیریت نقش های کاربران

همان طور که سیستم مدیریت محتوای وردپرس این قابلیت که بتوانید نقش های کاربری جدید را ایجاد کنید و به آنها سطح دسترسی به وب سایت را بدهید فراهم کرده است، افزونه ای هم برای مدیریت نقش های کاربری در مخزن وردپرس اضافه کرده است تا با استفاده از آن بتوانید نقش های کاربران خود را ویرایش نمایید یا اینکه کاربران جدیدی را به وب سایت خود اضافه کنید. به طور کلی یکی از افزونه هایی که برای مدیریت نقش های کاربران مورد استفاده قرار می گیرد افزونه PublishPress Capabilities است. برای نصب این افزونه از مخزن وردپرس باید به پیشخوان وردپرس خود مراجعه نمایید سپس به منوی افزونه بروید و گزینه افزودن را انتخاب کنید که در این صفحه باید در فیلد جستجو نام افزونه را وارد کنید و در نهایت از بین نتیجه های نشان داده شده افزونه مورد نظر را انتخاب نمایید و شروع به نصب و فعال سازی آن بکنید.

مدیریت نقش های کاربران

پس از نصب افزونه یک منوی جدید به پیشخوان وردپرس شما به نام PublishPress اضافه خواهد شد که از طریق این منو می توانید نقش های کاربری را در سیستم مدیریت محتوای وردپرس مدیریت کنید.

کار کردن با افزونه PublishPress Capabilities بسیار راحت است که می توانید از طریق منوی پیشخوان به گزینه PublishPress مراجعه کنید و تنظیمات مورد نظر خود را انجام بدهید. همچنین می توانید  سطح دسترسی هر یک از نقش های کاربری را تعیین نمایید یا هر یک را ویرایش کنید و بعد از انجام تغییرات مورد نیاز خود آنها را ذخیره نمایید.

 

مدیریت نقش کاربران

یکی دیگر از کاربرد هایی که مربوط به افزونه PublishPress Capabilities می باشد مدیریت نقش کاربران است. در واقع این افزونه کاربرد بسیاری در ویرایش و ایجاد نقش های کاربری جدید در وردپرس دارد که می توانید به راحتی آن را از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید تا بتوانید از امکانات آن استفاده کنید.

همان طور که در بخش بالا توضیح دادیم ایجاد نقش های کاربری جدید و مدیریت کردن آنها در وردپرس بسیار مهم است که با نصب افزونه ها می توانید این کار را انجام بدهید اما تغییر نام نقش کاربری در وردپرس هم یکی از مواردی می باشد که بسیار کار آمد است و با استفاده از روش هایی که برای تغییر نام نقش کاربری در وردپرس وجود دارد می توانید تعیین کنید که نام کاربری یک شخص با چه نام دیگری در وب سایت شما نمایش داده بشود. در ادامه همین مطلب به صورت کامل توضیحاتی را در رابطه با تغییر نام نقش کاربری در وردپرس ارائه داده ایم.

 

تغییر نام نقش کاربری در وردپرس

هر یک از نقش های کاربری ای که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس وجود دارند دارای یک نام دلخواه هستند که امکان تغییر نام نقش کاربری در وردپرس از طریق پیشخوان به صورت مستقیم وجود دارد اما فقط مدیر وب سایت قادر به انجام تغییر با این روش است.

برای تغییر نام نقش کاربری در وردپرس دو راه حل دیگر وجود دارد که راه حل اول کد نویسی است و راه حل دوم استفاده از افزونه هایی می باشد که در درون مخزن وردپرس برای ایجاد یک نقش کاربری یا افزودن یک نقش کاربری به ثبت رسیده اند.

ولی پیشنهاد می کنیم که از راه حل اول که کد نویسی است استفاده کنید چون با نصب افزونه ها در وردپرس ممکن است که نیاز شما برطرف شود اما یک سری اطلاعات دیگر به دیتابیس شما اضافه خواهد که باعث کاهش سرعت وب سایت می شود بنابراین بهترین راه حل برای تغییر نام نقش کاربری در وردپرس همان کد نویسی است.

اگر شما هم جزو آن دسته از کاربرانی هستید که می خواهید وب سایت شما در تلفن های همراه با سرعت بسیار خوبی بارگذاری شود می توانید از افزونه AMP استفاده کنید، برای اطلاعات بیشتر در رابطه با افزونه AMP می توانید به مقاله AMP چیست مراجعه کنید.

 

تغییر نام نقش کاربری در وردپرس با کد نویسی

همان طور که در بخش بالا اشاره کردیم تغییر نام نقش کاربری در وردپرس با کد نویسی بهترین راه حل است و به راحتی می توانید آن را انجام بدهید.

برای تغییر نام نقش کاربری در وردپرس با استفاده از کد نویسی باید ابتدا وارد پنل مدیریت وردپرس بشوید، سپس به منوی نمایش و گزینه ویرایشگر پوسته وارد شوید هم مانند تصویر زیر:

 

تغییر نام نقش کاربری در وردپرس با کد نویسی

 

پس از اینکه وارد صفحه ویرایشگر پوسته شدید در سمت چپ بخشی به نام پرونده های پوسته را مشاهده خواهید کرد که باید در بین فایل های قالب خود به دنبال فایلی به نام functions.php که مربوط به توابع پوسته می باشد بگردید و بر روی نام آن کلیک کنید تا هم مانند تصویر بالا یک صفحه  که دارای کد نویسی است برای شما باز شود. سپس باید کد برنامه نویسی که در ادامه برای شما ارائه کرده ایم را در درون فایل functions.php بنویسید.

 

کد تغییر نام نقش کاربری در وردپرس

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ما قصد داریم که تغییر نام نقش کاربری در وردپرس را برای نقش مشارکت کننده انجام بدهیم و آن را به نقش ویرایشگر تغییر بدهیم.

برای تغییر نام نقش کاربری در وردپرس باید در زمان کد نویسی نام نقش کاربری اصلی کاربر را به صورت انگلیسی وارد نمایید که در کد های داخل تصویر هم همان طور که مشاهده می کنید ما از کلمه  contributor که معادل کلمه مشارکت کننده می باشد استفاده کرده ایم، در واقع برای انجام تغییر در نام نقش کاربری با روش کد نویسی باید از معادل انگلیسی آن کلمه استفاده کنید در غیر این صورت تغییر مورد نظر شما اعمال نمی شود.

در بخش بالا تغییر نام نقش کاربری در وردپرس را با استفاده از کد نویسی برای شما توضیح دادیم که یک راه حل ساده برای انجام این کار است اما می توانید در صورتی که مدیر کل وب سایت هستید از طریق پیشخوان وردپرس هم این کار را انجام دهید.

برای تغییر نام نقش کاربری در وردپرس نیازمند یک حساب کاربری جدید هستید، به عنوان مثال قصد دارید نام مدیر کل را به admin تغییر بدهید بنابراین باید با حساب کاربری فعلی خود (مدیر کل) وارد پیشخوان وردپرس بشوید و به منوی کاربران مراجعه کنید و سپس گزینه افزودن را انتخاب نمایید. مانند تصویر زیر تا یک فرم جدید برای شما باز شود.

 

افزودن کاربر در وردپرس

 

سپس هم مانند تصویر زیر یک صفحه جدید برای شما باز می شود که باید نام کاربری را به صورت دلخواه وارد کنید که ما در اینجا admin را انتخاب کرده ایم و در قسمت نقش حتما باید نقش مدیر کل را انتخاب کنید و در نهایت پس از وارد کردن اطلاعات لازم گزینه افزودن کاربر تازه را انتخاب نمایید تا کاربر جدید برای شما ساخته شود.

 

افزودن کاربر جدید

 

پس از اینکه کاربر جدید را اضافه کردید می توانید از وردپرس خارج شوید و با نام کاربری جدیدی که ساخته اید مجدد وارد محیط مدیریت وردپرس بشوید و هم اکنون می توانید کاربر قبلی را که نقش مدیر کل داشت را از طریق مراجعه به منوی کاربران و انتخاب گزینه پاک کردن که در کنار نام کاربری قرار دارد می توانید آن را حذف کنید.

پس از کلیک بر روی گزینه پاک کردن یک صفحه جدید برای شما باز خواهد شد که در این صفحه باید گزینه اختصاص همه مطالب را انتخاب نمایید و از لیست کشویی کنار آن نام کاربری جدیدی که ساختیم را انتخاب نمایید و در نهایت گزینه حذف شود را بزنید، در واقع با انجام این کار تمام محتوا و مطالبی که توسط مدیر کل ساخته شده بود به کاربر admin منتقل خواهد شد و کاربر مدیر کل حذف می شود.

انجام تغییر نام نقش کاربری در وردپرس

در مقاله بالا به صورت کامل درمورد روش های تغییر نام نقش کاربری در وردپرس برای شما توضیح دادیم که می توانید با به کارگیری هر کدام عملیات تغییر نام نقش کاربری در وردپرس را انجام بدهید. به طور کلی وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای پیشرفته است که حتی قابلیت سفارشی کردن نقش کاربران در وردپرس را هم فراهم کرده است که از طریق آن می توانید برخی از دسترسی ها را از یک نقش کاربری بگیرید یا دسترسی های جدیدی به آن اضافه کنید.

 

نتیجه گیری

در مقاله بالا به صورت کامل در رابطه با تغییر نام نقش کاربری در وردپرس برای شما توضیحاتی را بیان کردیم، به طور کلی وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا می باشد که هر یک از کاربران آن دارای یک نقش مختلف و با یک دسترسی متفاوت می باشند که با توجه به سطح دسترسی ای که دارند می تواند تغییراتی را در وب سایت شما ایجاد کنند. یک نقش کاربری در وردپرس به نام مدیر کل وجود دارد که مهم ترین نقش در وردپرس است و  به کسی که برای اولین بار وردپرس را نصب کرده است اختصاص پیدا می کند.

تغییر نام نقش کاربری یکی از کار هایی است که می توانید از طریق پیشخوان وردپرس یا از طریق کد نویسی که در مقاله بالا هم آن را توضیح دادیم آن را انجام بدهید و نام کاربری یکی از کاربران را به نام دلخواه دیگری تغییر بدهید. در واقع وردپرس امکانات بسیاری را در اختیار کاربران خود گذاشته است که با استفاده از آنها به راحتی می توانید هر تغییراتی را در وب سایت خود اعمال کنید که تغییر نام نقش کاربری در وردپرس هم یکی از این موارد است.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *