Woocommerce ووکامرس چیست؟ (توضیح کامل)

ووکامرس چیست

شاید این روزها نام ووکامرس (Woocommerce) را زیاد شنیده باشید. اگر با مدیریت فروشگاه های اینترنتی در وردپرس سر و کار داشته باشید یا خواسته باشید چنین کسب و کاری راه اندازی کنید، حتماً نام ووکامرس را شنیده اید و شاید در ابتدا برایتان سوال پیش آمده است که اصلا ووکامرس چیست ؟ چطور می توان با ووکامرس فروشگاه ساخت؟ این ابزار چطور ابزاری است و هزینه استفاده از ووکامرس چقدر است؟ ما در این مقاله به تمام این سوالات پاسخ می دهیم. از اولین توضیحات مربوط به این افزونه فروشگاه ساز، یعنی توضیح درباره اینکه ووکامرس چیست شروع می کنیم و تا نصب ووکامرس و تاسیس فروشگاه اینترنتی پیش می رویم و در ادامه نیز به سوالاتی می پردازیم که معمولا درباره ووکامرس، برای افراد پیش می آید.

تا چند سال قبل اگر می خواستید فروشگاهی راه اندازی کنید نیاز به یک ساختمان یا مغازه داشتید که باید آن را اجاره می کردید و فضای آن را برای نمایش محصولات، جذب مشتریان، عرضه کالا یا خدمات و در نهایت، انجام معاملات مهیا می ساختید. اما اکنون با رشد تجارت الکترونیک و بازارها و فروشگاه های اینترنتی، لازم نیست چنین مکان فیزیکی در اختیار داشته باشید. در دنیای امروز به جای صرف هزینه های بالا برای آغاز فروشگاه اینترنتی می توانید با درصد کمتری، این فروشگاه را در فضای مجازی و محیط وب ایجاد کنید. یکی از ابزارهای مهم و بسیار کاربردی برای ایجاد فروشگاه اینترنتی افزونه ووکامرس است که می خواهیم در این مقاله درباره آن توضیح دهیم.

 

افزونه ووکامرس چیست ؟

خلاصه بخش: ووکامرس یک افزونه رایگان برای ابزار مدیریت وبسایت وردپرس است که با نصب آن می توانید در سایت خود، یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید.

افزونه ووکامرس چیست؟

ووکامرس یک افزونه رایگان و متن باز (Open source) برای وردپرس (WordPress) است که برای این طراحی شده است که بتوان با نصب یک افزونه، بدون دانش برنامه نویسی و طراحی سایت، یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کرد. اگر با وردپرس آشنا باشید، قدرت آن را در مدیریت وبسایت دیده اید و از امکانات فراوان آن شگفت زده شده اید. ووکامرس یکی دیگر از این شگفتی ها است. شگفتی ووکامرس چیست؟ این است که برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی کارآمد که هم جلوه زیبایی دارد و هم امکان خرید آنلاین، مدیریت پرداخت ها و حسابرسی را به سادگی برای شما فراهم می کند، نیاز به هیچ دانشی در طراحی سایت یا برنامه نویسی ندارید. این افزونه با بیش از 5 میلیون نصب فعال یکی از ساده ترین و پرکاربردترین ابزارهای ساخت فروشگاه اینترنتی است.

 

تاریخچه ووکامرس

به نظر می رسد جالب باشد بدانیم تاریخچه این افزونه محبوب و فراگیر یعنی ووکامرس چیست. WooCommerce اینگونه متولد شد: در سال 2007 سه دوست از ملیت های مختلف نروژی، انگلیسی و آفریقای جنوبی با هم تیمی را تشکیل دادند تا برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس قالب بسازند. بعد از اینکه قالب هایشان مورد استقبال قرار گرفت، به فعالیت های گروهی خود رسمیت بخشیدند و شرکتی با نام WooThemes ثبت کردند. بعد از مدتی، احساس کردند مشتریان نیازهایی دارند که با قالب ها تامین نمی شود بنابراین تغییر مسیر دادند و مسیر ساخت افزونه یا Plugin برای وردپرس را در پیش گرفتند.

در سال 2011 افزونه WooCommerce متولد شد. هدف از تولید این افزونه این بود که شرکت های کوچکی که دنبال تجارت الکترونیکی بودند بتوانند فروشگاه آنلاین خود را تاسیس کنند. این شرکت در سال 2015 به طور رسمی توسط شرکت اتوماتیک Automatic خریداری شد، شرکتی که همه آن را با محصول ویژه اش یعنی WordPress می شناسند. این گروه سه نفره اکنون در بیش از 32 کشور با اعضایی بالای 150 نفر مشغول به فعالیت است.

 

ووکامرس فارسی

یکی از مشکلاتی که برخی افزونه های وردپرس یا سایت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی بین المللی دارند این است که ممکن است در زبان فارسی با مشکلاتی رو به رو شوند. مثلا مشکل راست چین داشته باشند یا اصلا با کاراکترهای فارسی مشکلات کوچکی داشته باشند که باعث شود قابل استفاده نباشند. ووکامرس مشکلی با زبان فارسی ندارد و می توان وبسایت فروشگاهی خود را با استفاده از آن به راحتی طراحی کرد و فعال نمود. البته توسعه دهندگان ایرانی زبان فارسی را هم به این افزونه اضافه کرده اند، به این معنا که تمام منو ها و بخش های موجود در افزونه برای فعال کردن فروشگاه اینترنتی و مدیریت محصولات و خرید و فروش ها به زبان فارسی است و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید.

نکته: افزونه دیگری به نام ووکامرس فارسی وجود دارد که در واقع یک افزونه کمکی و Add-ons برای ووکامرس اصلی است که نصب آن ضرورتی ندارد. این افزونه امکانات دیگری برای کاربران ایرانی که از ووکامرس استفاده می کنند اضافه می کند.

ووکامرس فارسی

امکانات ووکامرس چیست ؟

یکی از مهم ترین عوامل انتخاب یک فروشگاه ساز از میان دیگر رقبا امکاناتی است که آن فروشگاه ساز عرضه می کند. ووکامرس از این نظر بسیار غنی است و امکانات فوق العاده ای در اختیار شما می گذارد. به طور خلاصه می توان گفت ووکامرس در کنار افزونه های اختصاصی که دارد تمام نیازهای یک فروشگاه اینترنتی از عرضه محصول، تصویربرداری و قیمت گذاری گرفته تا اعمال تخفیف و فروش ویژه و بعد پرداخت آنلاین، تسویه حساب و سیستم ارسال و حسابرسی را در اختیار شما می گذارد. در ادامه، به توضیح برخی از امکانات ویژه ووکامرس می پردازیم.

 

قالب های متنوع

همانطور که در گذشته یکی از مهم ترین ویژگی های یک فروشگاه زیبایی و جذابیت آن برای خریداران بود، اکنون نیز جذابیت ظاهری یک فروشگاه اینترنتی بسیار مهم است و تاثیر فراوانی در خرید محصولات توسط مشتریان دارد. با نصب افزونه ووکامرس امکان استفاده از تعداد بسیار زیادی از قالب های فروشگاهی وردپرس را خواهید داشت و می توانید ظاهر فروشگاه خود را مطابق سلیقه خود سامان دهید. تلاش توسعه دهندگان این است که این قالب ها responsive بوده و با دستگاه های متفاوت سازگار باشند و هنگام نمایش در تلفن همراه، تبلت و رایانه، به هم نریزند.

قالب های متنوع ووکامرس

امکان فروش محصول فیزیکی و غیرفیزیکی (دانلودی)

در فروشگاه های اینترنتی همیشه نمی خواهیم محصولات فیزیکی بفروشیم. گاهی اوقات هدف ما فروش محصولات مجازی برای دانلود است. یعنی محصول ما یک کالای فیزیکی نیست که بخواهیم آن را با پست ارسال کنیم بلکه یک محصول غیر فیزیکی مثل کتاب الکترونیک یا محتوایی مثل فیلم و اطلاعات دیگر است که می خواهیم مشتری با پرداخت هزینه، بعد از خرید آن، بتواند به لینک دانلود اختصاصی خود دسترسی داشته باشد. این امکان در ووکامرس وجود دارد و می توان با استفاده از این افزونه قدرتمند برای وردپرس، فروشگاه محصولات غیرفیزیکی نیز تاسیس کرد.

 

افزودن تعداد بی شمار محصول

فروشگاه اینترنتی که با ووکامرس ساخته می شود در افزودن تعداد محصولات ارائه شده محدودیتی ندارد. شما می توانید هر تعداد محصول که بخواهید به فروشگاه خود اضافه کنید. البته فراموش نکنید که درست است شما در افزودن محصولات آزادید اما این بدان معنا نیست که واقعا هم می توانید فروشگاهی بسیار بزرگ با چند هزار محصول را با ووکامرس بسازید. برای اینکه بخواهید فروشگاهی بسیار بزرگ بسازید به چیزی بیش از یک افزونه وردپرسی نیاز دارید. اگر می خواهید در این باره بیشتر بدانید، می توانید به بخش معایب ووکامرس یا مقایسه ووکامرس با دیگر فروشگاه سازها در همین مقاله مراجعه کنید.

 

مدیریت آسان فروش

همیشه پیشنهاد کرده ایم که شبکه های اجتماعی برای بازاریابی مناسبند اما هیچگاه نمی توانند جای یک فروشگاه اینترنتی درست و حسابی را بگیرند. یکی از علل این مسئله این است که امکان مدیریت یک فروشگاه اینترنتی از طریق شبکه های مجازی مثل اینستاگرام بسیار دشوار است. البته برای فروش اندک و سفارش های محدود ممکن است مشکلی احساس نکنید اما به محض رونق فروشگاه شما، مدیریت این فروشگاه به کابوسی تبدیل خواهد شد!

مدیریت آسان فروش در ووکامرس

 

یکی از مزایای سایت نسبت به شبکه های اجتماعی همین است که در وبسایت، می توانید به سادگی سفارش ها و پرداخت ها را وارسی و مدیریت کنید. کسانی که فروشگاه اینترنتی دارند و تا کنون از ووکامرس استفاده نکرده اند، به احتمال قوی نمی داند ووکامرس چیست و چقدر می تواند به آن ها کمک کند و اگر نه در استفاده از آن شک درنگ نمی کردند.

همانطور که در عکس زیر مشاهده می کنید می توانید سفارش های ثبت شده، موجودی کالای خود، مبالغ سفارش، مقصد ارسال و… را به سادگی مشاهده کرده و مدیریت نمایید.

 

گزارش دهی کامل

حسابرسی امور مالی و کالاهای یک فروشگاه از جمله فعالیت های ضروری یک فروشگاه است و ضامن سودآوری یک کسب و کار. خوشبختانه ووکامرس امکاناتی فراهم کرده که در آن می توان گزارش کامل میزان فروش، درصد رشد یا افت فروش، میزان درآمد و بسیاری دیگر از اطلاعات مربوطه را بدون هیچگونه محاسبه دستی، مشاهده نمایید. حتی این موارد را به صورت نمودار گرافیکی برای شما به نمایش در می آورد.

 

 اتصال به درگاه های پرداخت متنوع

از جمله مزایای ووکامرس در مقایسه با فروشگاه ساز های دیگری مثل شاپیفای (Shopify) این است که در آن می توان مشتریان را به درگاه های پرداخت متنوعی متصل کرد. این کار با افزونه های ساده فارسی نیز قابل انجام است. با این کار می توان کاربران را مختار کرد که از درگاه پرداخت هر بانکی که می خواهند اقدام به پرداخت مبلغ خرید خود کنند. یا اصلا مبلغ خرید خود را با کارت های اعتباری بین المللی مثل Paypal یا Visa card پرداخت کنند.

 

پشتیبانی از شیوه پرداخت متنوع

در ووکامرس این امکان وجود دارد که شیوه پرداخت متنوعی تعریف کرد و شیوه پرداخت را به انتخاب مشتریان واگذار کرد. مثلا می توان تعریف کرد که شیوه پرداخت به صورت اینترنتی باشد یا درب منزل. البته برای انتخاب شیوه پرداخت در درب منزل باید فروشگاه خود را به سامانه پست کشور متصل کنید که خودش مراحل ویژه ای دارد. حتی می توان امکان پرداخت قسطی تعریف کرد!

 

پشتیبانی ووکامرس از شیوه های پرداخت متنوع

 

امکان تعریف چند فروشنده

یکی از ویژگی های جالب ووکامرس که کارایی قابل قبولی دارد این است که می توان برای یک فروشگاه در سایت، چند فروشنده تعریف کرد که هرکدام کالای خود را بفروشند. حتی می توان شرایطی فراهم کرد که هر کدام از فروشندگان درصدی از فروش خود را به عنوان کمیسیون، به مدیر سایت پرداخت کنند. البته برای این کار یک افزونه برای ووکامرس باید نصب کنید که کار سختی نیست. با کمک افزونه YITH WooCommerce Multi Vendor می توانید این کار را انجام دهید. که آموزش استفاده از آن را در مقاله ”  افزونه همکاری در فروش ” توضیح داده ایم.

 

امکان تعریف بی شمار دسته بندی

برای دسته بندی محصولات در Woocommerce محدودیتی ندارید. می توانید کالای خود را در دسته بندی های متعددی قرار دهید. مثلا می توانید تعیین کنید که یک نوع کفش هم در دسته بندی کفش های دخترانه باشد و هم کفش های ورزشی و هم کفش های مخصوص پیاده روی.

 

چطورباید با ووکامرس فروشگاه ساخت

بعد از اینکه دانستیم ووکامرس چیست و ساخت فروشگاه اینترنتی با ووکامرس چقدر ساده است ممکن است بخواهیم بدانیم مقدمات شروع کار با ووکامرس چیست و چطور باید این فروشگاه را راه اندازی کرد. برای اینکه راهنمای کاملی برای مبتدیان ارائه کرده باشیم، تمام آنچه برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس نیاز دارید را در این بخش آورده ایم.

چطورباید با ووکامرس فروشگاه ساخت

 

تهیه هاست و دامنه

برای تاسیس یک فروشگاه اینترنتی با ووکامرس ابتدا باید یک فضا برای تاسیس سایت خود اجاره کنید. این کار مانند آن است که ابتدا زمینی برای تاسیس فروشگاه خود اجاره کنید! در کنار این فضا که به آن هاست یا میزبان می گویند، نیاز به یک دامنه دارید که بتوان به این فضا دسترسی داشت. دامنه همان آدرسی است که مشتریان به کمک آن وارد فروشگاه شما می شوند. برای آشنایی بیشتر با مفهوم هاست و انواع آن می توانید مقاله ” هاست چیست؟ ” را در شهر وردپرس بخوانید. اگر هم می خواهید دقیق تر بدانید دامنه چیست، خواندن مقاله ” دامنه چیست ” به دردتان می خورد.

 

وردپرس را نصب کنید

بعد از اینکه دامنه و هاست تهیه کردید باید وبسایت خود را در آن فضای اجاره ای بسازید. برای این کار یا باید دست به طراحی سایت بزنید که هزینه بالایی دارد و مناسب افراد حرفه ای و سایت های بزرگ است یا اینکه از سیستم های مدیریت محتوا یا CMS هایی استفاده کنید که بدون نیاز به طراحی، سایت شما را می سازند. یکی از ساده ترین و پرکاربردترین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس است که محبوبیت بالایی دارد و به طور رایگان وبسایت شما را ایجاد می کند. اگر می خواهید با سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا شوید، ” دوره جامع و رایگان وردپرس ” کمک زیادی به شما می کند.

بعد از نصب وردپرس روی هاست و اتصال دامنه سایت شما تقریبا آماده است!

 

نصب ووکامرس

اگر وردپرس را به درستی نصب کرده باشید و وارد قسمت مدیریت وبسایت خود شده باشید بخشی را خواهید دید که در آن می توانید افزونه هایی را به وردپرس خود اضافه کنید. افزونه ها، برنامه های مبتنی بر وردپرس هستند که با نصب آن ها روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس در سایت خود امکاناتی اضافی به سایت خود اضافه می کنید. یکی از این افزونه های قدرتمند و بزرگ، ووکامرس است که همانطور که توضیح دادیم، به شما امکان می دهد در وب سایت خود یک فروشگاه اینترنتی تاسیس کنید. برای اینکه بتوانید خودتان به سادگی و به طور رایگان ووکامرس را نصب کنید از مقاله ” آموزش نصب ووکامرس ” کمک بگیرید. اگر به درستی موفق به نصب ووکامرس شده باشید باید در قسمت کناری وردپرس خود بخشی به نام ووکامرس اضافه شده باشد.

نصب ووکامرس وردپرس فارسی

 

پیشنهاد ما این است بدون هیچ نگرانی، حسابی بین بخش های مختلف این افزونه بچرخید و ویژگی های مختلف آن را آزمایش کنید. در ابتدا که وبسایت شما هنوز در حال ساخته شدن است باید با آزمایش های مکرر و چرخ زدن بین افزونه ها و امکانات جانبی وردپرس و نیز این افزونه، کاملا بدانید ووکامرس چیست و چه امکاناتی دارد. البته اگر در این بین، سوالی داشتید هم می توانید با جستجو در اینترنت آن را برطرف کنید.

 

افزونه های ووکامرس

ممکن است بپرسید ووکامرس که خودش یک افزونه است، پس منظور از افزونه های ووکامرس چیست؟ باید بگوییم، درست است که Woocommerce خودش یک افزونه برای وردپرس است اما افزونه های دیگری نیز توسط کاربران و شرکت های مختلف نوشته شده است که هرکدام برای کار خاصی به کمک ووکامرس می آیند و امکانات آن را تکمیل می کنند. مثلا برخی آن ها ویژگی های بصری کاربر پسند مثل امکان زوم روی عکس های محصول می دهند، برخی افزونه ها امکان فروش برخی کالاها با قیمت عمده را فراهم می کنند و… که خودتان خواهید دید! به این افزونه ها که خودشان برای افزونه های دیگر تهیه شده اند Add-ons می گویند.

افزونه های ووکامرس

مزایا و معایب ووکامرس چیست؟

اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم در مقایسه با دیگر فروشگاه سازها، مزیت ووکامرس چیست، باید بگوییم تمام آنچه در امکانات ووکامرس بیان کردیم را می توان جزء مزایای آن به حساب آورد اما هر محصولی در کنار مزایا و امکاناتی که دارد حتما معایب و کاستی هایی هم دارد. درباره ووکامرس هم این مسئله صدق می کند.

 

مزایای ووکامرس چیست؟

از مزایای ووکامرس می توان به این موارد اشاره کرد:

  • رایگان است؛
  • قالب های متنوع با ظاهر زیبا و حرفه ای؛
  • امکانات جانبی فراون و امکان نصب پلاگین های متعدد؛
  • پشتیبانی از زبان فارسی؛
  • امکان سئوی مناسب؛
  • نصب و استفاده ساده و آسان؛
  • سازگاری با دستگاه های مختلف مثل گوشی موبایل و تبلت؛
  • امکانات مدیریتی متنوع برای فروشگاه؛
  • ارائه گزارش های کامل با المان های تصویری و نموداری؛

مزایای ووکامرس چیست؟

 

معایب ووکامرس چیست؟

اگرچه برخی ضعف ها در این برنامه وجود دارد که طبیعی است اما با توجه به هدفی که ووکامرس داشته است و آن فراهم کردن فضایی برای کسب و کارهای کوچک اینترنتی بوده است، می توان گفت برخی از این ضعف ها را نباید برای WooCommerce یک ضعف به حساب آورد. مثلا یکی از معایبی که همیشه برای ووکامرس بیان می شود این است که نمی توان از آن برای فروشگاه های بسیار بزرگ استفاده کرد. طبیعی است که برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی بسیار بزرگ مثل دیجی کالا یا آمازون، حتی خود سیستم مدیریت محتوای وردپرس هم جوابگو نیست چه برسد به افزونه ای از آن! برای ساخت فروشگاهی در این ابعاد، باید با بهره گیری از متخصصان، سایتی را از صفر برای خود طراحی کنید که مستلزم هزینه و زمان بسیار بالایی است.

البته توجه کنید که در ابتدای کار لازم نیست سراغ این هزینه های سرسام آور بروید یا از تاسیس فروشگاه اینترنتی نا امید شوید، کافی است فروشگاه خود را با کمترین هزینه با ووکامرس راه اندازی کنید. بعد از اینکه کسب و کار شما رونق گرفت و نیاز داشتید از سیستم مدیریت دیگری استفاده کنید می توانید تمام فروشگاه اینترنتی خود را بدون هیچ مشکلی به سیستم جدید منتقل کنید.

با این حال، برخی از معایب ووکامرس این موارد هستند:

  • مناسب فروشگاه های کوچک و متوسط است؛
  • همه قالب های آن ریسپانسیو نیستند و باید آن ها را بیازمایید؛
  • مرجع پاسخگویی واحد و معتبری برای مشکلات همه کاربران در دسترس نیست؛
  • در فروشگاه های بزرگ سرعت آن کاهش پیدا می کند.

 

ووکامرس یا دیگر فروشگاه سازها؟

در این مقاله تمرکز ما پاسخ به این سوال بود که ووکامرس چیست و چطور می توان با کمک آن یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کرد اما باید دانست، فروشگاه سازهای دیگری هم هستند که به شکل های مختلفی عمل می کنند. مثلا Shopify که در بخشی از مقاله به آن اشاره کردیم یک فروشگاه ساز است که خودش تمام امکانات ایجاد این فروشگاه را به شما می دهد، یا اپن کارت OpenCart یک سیستم مدیریت محتوا است که هدفش ایجاد فروشگاه های اینترنتی است.

ووکامرس یا دیگر فروشگاه سازها؟

 

از دیگر فروشگاه سازها می توان به پرستاشاپ PrestaShop اشاره کرد که این برنامه نیز خودش یک سیستم محتوای مستقل فروشگاه ساز است و مثل ووکامرس نیست که افزونه ای باشد برای نصب در سیستم مدیریت محتوای وردپرس. تعداد فروشگاه سازها به این موارد محدود نمی شود و می توان به نام های دیگری مثل ناپ کامرس nopCommerce، زن کارت ZenCart، او اس کارت OsCommerce و… اشاره کرد.

اما از این میان، کدام را برای ساخت فروشگاه توصیه می کنیم؟ پاسخ دقیق و کامل به این سوال بستگی به خواسته شما دارد. باید ابتدا مشخص کنید چه نوع فروشگاهی می خواهید و قادرید چقدر هزینه کنید. آیا صرف این مقدار هزینه در ابتدای کار معقول است یا خیر. به طور کلی پیشنهاد ما این است که اگر می خواهید یک فروشگاه اینترنتی کوچک را به تازگی تاسیس کنید، با ووکامرس این کار را انجام دهید. در ادامه، پس از اینکه کسب و کار شما رونق گرفت و صرف هزینه های بیشتر برای فروشگاه اینترنتی شما معقول بود، با کمک طراحان سایت و متخصصان این زمینه، فروشگاه خود را بزرگتر کنید و از سیستم های طراحی شده شخصی استفاده کنید.

 

نتیجه گیری

در این مقاله درباره افزونه فروشگاه ساز ووکامرس صحبت کردیم و به این سوال پاسخ دادیم که WooCommerce چیست و چطور می توان از آن استفاده کرد. همچنین تاریخچه ای از این افزونه و شرکت توسعه دهنده اش بیان کردیم و گفتیم امکانات ووکامرس چیست و با ارجاع به مقالات دیگر وبسایت ” شهر وردپرس ” به شما کمک کردیم بتوانید فروشگاه اینترنتی خود را از صفر بسازید و ووکامرس را نصب کنید. در انتها هم از مزایا و معایب ووکامرس صحبت کردیم و گفتیم اگر می خواهید فروشگاه اینترنتی تاسیس کنید، باید در ابتدای راه چه کنید.

با تمام توضیحات داده شده در این مقاله می توان نتیجه گرفت در حال حاضر ووکامرس بهترین و به صرفه ترین انتخاب برای راه اندازی اولیه یک فروشگاه  اینترنتی کوچک و متوسط است و تقریبا تمام نیازهای شما را با افزونه های متعددی که برای آن نوشته شده است، برطرف می کند. نصب و مدیریت آن هم آسان است و با اندکی تلاش و مطالعه آموزش ها می توانید از آن به خوبی استفاده کنید.

حالا که دانستید ووکامرس چیست حتما دوست دارید دانش خود را درباره این افزونه فروشگاه ساز قدرتمند افزایش دهید، پس به بخش ” آموزش ووکامرس ” مراجعه کنید و با مقالات متنوعی که درباره ووکامرس وجود دارد، اطلاعات خود را کامل کنید.

نکته مهم: اگر یک سایت فروشگاهی دارید، حتما باید سیتم پشتیبانی و ارسال و دریافت تیکت پشتیبانی هم داشته باشید تا مشتریان از آن طریق با شما تماس بگیرند و مشکلاتشان را مطرح کنند. برای اینکه بدانید چطور باید این کار را انجام دهید، مقاله « ساخت تیکت پشتیبانی در وردپرس » را حتماً مطالعه کنید.

 

اگر درباره این افزونه سوالی داشتید که در این مقاله به آن نپرداخته بودیم یا در استفاده از آن به مشکلی بر خوردید حتما در بخش نظرات همین پست از ما بپرسید تا در سریع ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهیم.

تلگرام
فیسبوک
لینکدین
واتساپ
ایمیل
[wp-review]

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟

با دادن امتیاز به مطالب مارا در خدمت رسانی بیشتر یاری کنید و اگر از این مطلب راضی بودید با امتیاز بالا به نویسندگان سایت قوت قلب بدهید و اگر رضایت نداشتید حتما در نظرات همین مطلب اعلام کنید و به ما در این مسیر کمک کنید.

ما را در تلگرام دنبال کنید

ما را در تلگرام دنبال کنید

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *